Két német játékost tesztel a Haladás

Egy csatár és egy kapus érkezett próbajátékra az Armina Bielefeld csapatától.
 
 
 
 
 

Két német játékost tesztel a Haladás

Egy csatár és egy kapus érkezett próbajátékra az Armina Bielefeld csapatától.

Pénteken 14.30-kor az Illés Akadémia műfüves pályáján tartja első téli edzését a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A tréningen két új arc is megjelenik, ugyanis a német Armina Bielefeld II. két futballistája, Nino vom Hofe és Janik Brosch próbajátékra érkezett Szombathelyre - adta hírül a haladas.hu

A német másodosztályú Armina Bielefeld bő keretéhez tartozó 24 éves kapus, Nino vom Hofe ősszel a bielefeldi együttes második csapatában, az ötödosztályban hat alkalommal védett. Csapattársa, a szintén 24 éves, az első gárda bő keretéhez tartozó támadó, Janik Brosch is a második együttesben lépett pályára az ősszel, 16 meccsen 9 gólt szerzett. A két futballista gépe csütörtök délelőtt szállt le Bécsben és már megérkeztek a megyeszékhelyre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!