Gaál Bálint: a Haladásnak nem lehetnek dobogós álmai

Ezért hagyta el a Haladást a csatár.
 
 
 
 
 

Gaál Bálint: a Haladásnak nem lehetnek dobogós álmai

Ezért hagyta el a Haladást a csatár.

A 25 esztendős, az ősszel szerzett hét találatával házi gólkirály Gaál Bálint három évre a táblázat harmadik helyén álló Vasashoz szerződött a Haladástól. Az angyalföldiek kivásárolták 2019 nyaráig szóló szerződéséből.

– Nagyon nehéz döntést hoztam, heteken keresztül gondolkodtam, noha a szívem idehúz, mégis váltottam – fogalmazott a Haladás hivatalos honlapjának a 2014 nyarán igazolt Gaál Bálint. – Hogy miért? Úgy érzem, a Haladásnak idén nem lehetnek dobogós álmai, míg a Vasasnál komoly tervek vannak, jó esélye van a nemzetközi kupaszereplésre. Másrészt ez valamilyen szinten új kihívás az életemben, ha még többet szeretnék kihozni magamból, meg kellett ragadnom ezt az esélyt. Ez tűnt ésszerű döntésnek. Nagyon sokat köszönhetek a Haladásnak, a vezetőknek, Mészöly Gézának, a szakmai stábnak, NB I-es karrierem egyik legsikeresebb időszakát töltöttem mostani vezetőedzőmnél. Ám remélem, még ennél is jobb teljesítményre leszek képes Angyalföldön.

 
 
 • 9realista2017január19.10:34ÚjVálasz
  Idézet: Szup
  KI is használják! Az egyik legjelentősebb bevételi forrása a cégnek a nevelésjátszatás és a játékos eladása. Ez több pénz, mint dobogósnak lenni, nem?
  ...

  Szup!
  Akkor ez emberkereskedelem?
  Ez van Toth Miklósák munkaköri leirásában,ha egyáltalán van ilyen?

   
 • 8Szup2017január18.14:29ÚjVálasz
  Idézet: sacher
  80 év alatt egyszer egy klubnak is ki kéne már használni valami lehetőséget, a szürke középszer helyett
  ...

  KI is használják! Az egyik legjelentősebb bevételi forrása a cégnek a nevelésjátszatás és a játékos eladása. Ez több pénz, mint dobogósnak lenni, nem?

   
 • 7belabo2017január18.01:10ÚjVálasz

  Sok sikert kívánok neki! Ő még akar valamit, 25 évesen egy jobb csapatba igazolni teljesen érthető, okos dolog. Itt ebben a posványban valóban senki nem akar semmit, csak alibizés folyik. Időnként Tóth Miklós bedob nagy neveket, hogy majd őket leigazoljuk, aztán kiderül, hogy az érintettek még nem is hallottak a tervről. Helyettük a csapat piacképes játékosai villámgyorsan távoznak. A Sopronban játszó csapat gyakorlatilag pár száz embert érdekel, de már rohamoz minket a boldog jövő, a stadion. A cél, hogy a városlakók újra büszkén fekhessenek Hende Csaba és Puskás Tivadar lábai elé.

   
 • 6sacher2017január17.22:54ÚjVálasz
  Idézet: bravo
  Ha relatív komoly összeget kapott érte a Hali akkor nem probléma. Sőt ez a legjobb megoldás. A másik út, hogy lejár a szerződése és ingyen távozik. Rengeteg fiatal játékos vár lehetőségre.
  ...

  80 év alatt egyszer egy klubnak is ki kéne már használni valami lehetőséget, a szürke középszer helyett

   
 • 5realista2017január17.21:03ÚjVálasz

  Rövidesen elkezdődik a "vándorlása",mert nem illik a Vasas gyors,sok-passzos játékába.
  Bálint,nehogy Lacika unokatestvéred sorsára juss a végén...

   
 • 4salfai2017január17.14:20ÚjVálasz

  Öreg, veled a vasas dobogós álmai álmok is maradnak!

   
 • 3nyugati2017január17.09:41ÚjVálasz

  A bugyuta TV riportterek sztárrá avatták, kis naiv elhitte magáról, hogy már sztár. Sokan tűntek már el a így a fiatalok közül. A tulajdonosok meg tovább tömik a zsebüket az eladásokból.

   
 • 2bravo2017január17.09:20ÚjVálasz

  Ha relatív komoly összeget kapott érte a Hali akkor nem probléma. Sőt ez a legjobb megoldás. A másik út, hogy lejár a szerződése és ingyen távozik. Rengeteg fiatal játékos vár lehetőségre. Persze azt majd az élet dönti el, hogy melyik hogy tud élni vele.
  Egy játékosnak pedig ki kell használni azt a cca 15 évet amíg tart a karrierje.

   
 • 1idealista2017január17.08:27ÚjVálasz

  Ő is egy önjelölt "zseni" ! Rúgott néhány gólt és már is cserben hagyja csapatát..
  Világos, hogy Radó sorsára jut majd, aki már legfeljebb csereként jön szóba....
  A Vasas meg nem fog előbb végezni a Haladásnál sem, megszűnik az eddigi
  mázli-sorozata !

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!