Beteg gyereknek segítenek a Haladás-szurkolók

 
 
 
 
 

Beteg gyereknek segítenek a Haladás-szurkolók

Jó ügy mellé álltak a Haladás-drukkerek. Nem először. Aki teheti csatlakozzon a felhíváshoz, amit változtatás nélkül közölünk.

Tisztelt Szurkolók és Szurkolói Csoportok!

Az elmúlt években már több alkalommal próbáltak helyben segíteni a beteg Horváth Botondnak és családjának, annak érdekében, hogy a mindennapok könnyebbek legyenek. A mára már 6 és fél éves kisfiú kisagyhiány-rendellenességben szenved, így a családnak minden segítségre szüksége van. Az elmúlt években több jótékonysági összefogás is eredményes volt, amely következtében a kis Botond mindennapjai elviselhetőbbé váltak. Az elmúlt évek kezeléseitől (őssejt beültetésen is átesett) a gyermek jobban lett, élénkebben figyelt, erősödött az izomzata és kis kezeit is tudta használni, de ezen folyamatos orvosi támogatás nélkül lehetetlen a jelenlegi életkörülmény fenntartása. A folyamatos kezelések költségeinek megteremtése rettentően nagy erőfeszítéseket jelent a családnak, amit ma már nem tudnak a jelenlegi lehetőségeket ismerve előteremteni a barátok, ismerősök, adakozók támogatásával sem. Jelenleg már csak az édesapának van keresete, ugyanis a folyamatos ápolás teljesen leköti a család életét. Botond mindennapjaiba a nagyszülők is oroszlánrészt vállalnak, de ma már egyre nehezebbek a mindennapok, ugyanis Botond állandó felügyeletre szorul.

Karácsonykor a Haladás-szurkolók is megmozdultak a magyarlaki kisfiú, Horváth Botond gyógykezelése érdekében és akkor már elhatároztuk, hogy a jövőben is valamilyen formában továbbra is segítségére szeretnénk lenni a családnak. Az elmúlt alkalommal két Hali-játékos, Bosnjak Predrag és Halmosi Péter mezét jótékonysági árvereztük el, melyből befolyt összeget a családnak adtuk át. Az idei évben is folyamatosan kezelésre szoruló kisfiú és családjának segítségére kívánunk lenni, amely érdekében most felkérünk minden olyan szurkolótársunkat és szurkolói csoportokat, akiknek lehetőségük van, álljanak a kezdeményezésünk mellé. Botond és családjának megsegítésére országos szurkolói jótékonysági összefogást kezdeményezünk, melyhez várunk minden jóérzésű és támogatni tudó szurkoló segítségét!

A jótékonysági akció számlaszáma
Sopron Bank
17600042-00413093-00200004
Kérjük írjátok a közleménybe, hogy „Segítsünk Botondnak”!

Ezúton is köszönet minden támogatónak a Haladás Szurkolók nevében,

Keringer Zsolt
Haladás Szurkolói Kör elnöke

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!