Mészöly: ez a siker lökést ad

A tréner elégedett volt azzal, amit az edzőmeccsen látott.
 
 
 
 
 

Mészöly: ez a siker lökést ad

A tréner elégedett volt azzal, amit az edzőmeccsen látott.

A Haladás szombaton Gajdos góljával legyőzte a horvát Cibalia Vinkovci-t a horvátországi négycsapatos torna első mérkőzésén.

- Nagyon szervezetten, összeszedetten futballoztunk, valamennyi játékosom kivette a részét a labdaszerzésekből és hozzá tudott tenni a játékhoz - mondta Mészöly Géza a klub hivatalos honlapjának. - Az első félidőben volt egy-két nagy lehetőségünk, amelyből gólt szerezhettünk volna. A horvátok agresszívan futballoztak, de ez nem baj, mert a következő meccseken is hasonló stílusú ellenfelekre számíthatunk. Még nem volt "90 perces" a csapat, az erőnlétünk egyelőre nem az igazi - ez érződött a meccs vége felé - de nagy fegyvertény, hogy győzelemmel kezdtük a tornát. Ez a siker lökést adhat a napi munkához és a többi meccsekre egyaránt.

 
 
 • 3nagy5208312017január22.16:43ÚjVálasz

  Bravó! Az NB 2-ből erősítünk!? Úgy látszik arra koncentrálunk, hogy mire oda jutunk, már jól összecsiszolt csapatunk legyen!

   
 • 2realista2017január22.11:53ÚjVálasz

  figyelem!
  Ismét.mint mindig-már negativ a gólarány...
  A védelemben meg min.3 szabadrugás-biztos-"favágó...

   
 • 1katt2017január22.11:47ÚjVálasz

  Duma, az van, meg csúszás hátrafelé a tabellán. Inkább a bajnokság végén lássuk, mi lett az eredménye a sok-sok lökésnek évközben.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!