Kézi-vb: Király Gábor nadrágjában véd Mikler Roland a norvégok ellen?

 
 
 
 
 

Kézi-vb: Király Gábor nadrágjában véd Mikler Roland a norvégok ellen?

A dánok elleni re­mek diadal után ismét skandináv ellenfél vár a magyar férfi kézilabda-válogatottra, Norvégia legjobbjaival csapnak össze Nagy Lászlóék. Az északi országban most nincs olyan hurrá hangulat, mint 2015 novemberében, amikor a norvég–magyar labdarúgó Eb-pótselejtezőt álomsorsolásként aposztrofálta Bernt Hulsker, a VS televízió riportere, aztán a mieink sima, 3-1-es összesítéssel jutottak ki a kontinenstornára.

A kézilabda-vb negyeddöntője kapcsán persze már óvatosabbak a norvég sajtóorgánumok, egyetlen helyen sem lehet olvasni álomsorsolásról, habár az egész ország Dániát várta ellenfélnek. Ellenben a VG nevű napilapban a Most bosszút állhatunk a mackónadrágosokon! címmel olvasható beharangozó a labdarúgó válogatott kapusa, Király Gábor és a dánok elleni nyolcaddöntőben extra­klasszis teljesítményt nyújtó Mikler Roland között von párhuzamot.

– Ha ezen múlik, én is szürke mackónadrágban lépek pályára a norvégok ellen – mondta viccesen a Veszprém kapusa, majd a mai meccsről is szót ejtett. – A norvégoknak fiatal csapatuk van, nagyon gyors szélsőkkel. Biztos vagyok benne, hogy ők nem vesznek félvállról minket, biztosan tanultak a fociválogatottjuk hibájából - mondta az MTI-nek Mikler.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!