Haladás: három játékos is otthagyta a horvát edzőtábort

 
 
 
 
 

Haladás: három játékos is otthagyta a horvát edzőtábort

Stef Wils sérülés, Kiss Tamás és Kiss Bence influenza miatt hagyta el a medulini edzőtábort – tudósít a Haladás honlapja. A vasiak kedden 15 órai kezdettel a szlovén FC Koperral csapnak össze az Arena Kupán.

Hétfő délelőtt a szálloda konditermében, délután pedig szokás szerint a hotel melletti egyik edzőpályán tréningezett az Isztriai-félsziget déli csücskén edzőtáborozó Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Mint azt dr. Kelemen Pétertől, a csapat orvosától megtudta a klub-honlap, két fiatal labdarúgó, Kiss Tamás és Kiss Bence influenzás, így mindketten hazautaztak. S nincs már Medulinban Stef Wils sem. Kelemen doktor elmondta: a védő az edzéseken bizonyos mozdulatoknál csípőtáji fájdalmakra panaszkodott, ezért a biztonság kedvéért – hogy a komolyabb problémát kizárják – MRI-vizsgálatra hazautazott Belgiumba.

A támadó Dombi Gergő pedig a térdét fájlalja, őt hétfő este vette kezelés alá Jakab Ferenc és Bíró Zoltán masszőr, valamint dr. Kelemen Péter.

 
 
 • 4katt2017január24.19:42ÚjVálasz

  Gyenge lábakon áll a Hali, ráadásul nem is másokén. Már készülnek a magyarázatok a következő meccsekre.

   
 • 3realista2017január24.15:11ÚjVálasz
  Idézet: Smokeandcharm
  az van, de a vélhetően áprilisi időpont lehet egy kicsit gázos.
  ...

  Sportolóknak-stb.-soron kivül...

   
 • 2Smokeandcharm2017január24.11:20ÚjVálasz

  az van, de a vélhetően áprilisi időpont lehet egy kicsit gázos.

   
 • 1realista2017január24.10:58ÚjVálasz

  Wils! Szombathelyen nincs MRI??? Vicc!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!