Mészöly elégedett, Calventét dícséri

 
 
 
 
 

Mészöly elégedett, Calventét dícséri

- Habár egy ilyen felkészülés során nem elsősorban a meccsekre készülünk, a mérkőzés napján már mindent beleadunk, akkor már csak a találkozóra koncentrálunk - értékelte a Haladás hivatalos honlapjának a keddi, Koper elleni győzelmet Mészöly Géza. - Értem ezalatt, hogy taktikai értekezlet is megelőzi az aktuális összecsapást. Ma nagyon motiváltan, remek küzdőszellemben, igazi csapatként játszottak a fiúk. Már az első perctől kezdve gólratörően futballoztunk, igyekeztünk hamar betalálni: ennek meg is lett az eredménye: szép támadás végén szereztünk vezetést. Emellett egymást kisegítették védekezésben a játékosok, csak dicsérni tudom őket.

A honlap munkatársa a sokáig sérült Calvente szerepéről is kérdezte az edzőt.

- Hosszú-hosszú idő után ez volt az első meccs, hogy 90 percet tudott játszani - ennek borzasztóan örült. A lefújás után kérdeztem is tőle, mikor volt utoljára ennyit a pályán - nagyon régen. Jól, pörgősen futballozott, nehezen tartották a szlovénok, nem véletlen, hogy rengeteg rúgást is kapott.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!