Most a lengyelek ajánlják Mervót a Haladásnak

 
 
 
 
 

Most a lengyelek ajánlják Mervót a Haladásnak

A lengyel Wrocław.Wyborcza legfrissebb beszámolója szerint a Slask Wroclaw szeretné megrövidíteni Mervó Bence kölcsönszerződését és helyére új támadót igazolnának. A magyar támadóról azt emelték ki a cikkben, hogy ősszel tizenegy bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, de a gólszerzők közé nem sikerült feliratkoznia. A portál információi szerint a Slask sportigazgatója, Adam Matysek az elmúlt időszakban új csatár után nézelődött a piacon, de a Mervó-utódot még nem sikerült megtalálnia.

A lap úgy fogalmaz: elképzelhető, hogy a Slask kölcsönadja Mervót a Szombathelyi Haladásnak, mivel a magyar klub szívesen látná soraiban a fiatal támadót – miközben a végső döntést svájci klubja, az FC Sion mondhatja ki.

A magyar klubok február 14-ig igazolhatnak új játékost.

 
 
  • 2salfai2017február07.19:12ÚjVálasz

    Lehet itt csapat építésről beszélni egyáltalán? Sok-sok játékosnak kell csapatot cserélnie most már félévente, ebből élnek jól a managerek és még mások is. Mi szurkolók meg csak fizetünk, ámulunk, bámulunk és nemnéha bosszankodunk. Itt már gladiátorok vannak és nem sportolók.

     
  • 1realista2017február07.10:10ÚjVálasz

    Milyen csapatépités az,ha mindig a kölcsönözhető játékosokat lesegeti Tóth Miklós?.és mindig az utólsó pillanatban...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!