Radó visszatérése csakis a Fradin múlik

Mészöly Gézának természetesen B-terve is van arra az esetre, ha a Ferencváros nem adja az egykori Hali-csatárt.
 
 
 
 
 

Radó visszatérése csakis a Fradin múlik

Mészöly Gézának természetesen B-terve is van arra az esetre, ha a Ferencváros nem adja az egykori Hali-csatárt.

Nagy volt a jövés-menés a télen a Szombathelyi Haladás csapatánál. A szombathelyiek eladták házi gólkirályukat, Gaál Bálintot a Vasasnak, illetve Hegedűs Jánost a Puskás Akadémiának. Az érkezők között Mészáros Karol a DVSC-től, Gajdos Zsolt a Puskástól, valamint a kölcsönből visszatérő Devecseri Szilárd és Jancsó András szerepel. A Hali trénere, Mészöly Géza már korábban elmondta, hogy még egy támadót mindenképp szeretne igazolni, ezért a lehetséges érkezőről kérdeztük a vezetőedzőt.

- Valószínűleg csak az utolsó pillanatban várható érkező – kezdte Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. - Nem titok, hogy szeretnék igazolni, és nagyon bízom benne, hogy érkezik hozzánk még egy támadó. Úgy néz ki, hogy most a hét közepén ez még nem valósítható meg, de remélem, hogy a hétvégén eldől, hiszen jövő hét elején zárul az átigazolás.

A Haladással az elmúlt hetekben a korábban Szombathelyen kitűnően futballozó, a Ferencvárosban kevés lehetőséghez jutó Radó Andrást is szóba hozták.

- Radó András közeledik is a Haladáshoz, meg nem is. Teljesen a Ferencváros döntésén múlik az üzlet, hogy a Fradinál miképp gondolják, szükségük van Radó játékára, vagy sem. A döntés a Ferencváros kezében van, mi természetesen nagyon szeretnénk, hogy visszatérjen. Ha a Fradi úgy érzi, hogy benne van a legjobb tizennégy-tizenöt játékosába, akkor nyilván nem fogja odaadni. Ráadásul a hétvégén kupaforduló is következik. Természetesen van B-tervünk is arra az esetre, ha Radót nem engedné a Fradi, de azt csak az utolsó pillanatban fogjuk tudni megvalósítani - mondta Mészöly.

 
 
 • 4lalika2017február08.21:51ÚjVálasz

  A Metro-s Switelsky gondok után nem lesz elég pénz?
  Ki fizeti meg a Pesten,Videotonnál és persze Felcsuton tulfizetett bérek és az itteni lehetőségek közti különbséget?
  Sokakat elcsábitottak a felelőtlen ,pénzben duskálók,aztán koptatják a fakót...
  Radó legfeljebb a futsalnak jelentene igazi erősitést,mert többre vágyott és mindig magasabbra is vágyik...

   
 • 3salfai2017február08.19:20ÚjVálasz

  Gyere vissza Andris közénk tartozol! Tehetséges vagy, fejlődőképes, sokat köszönhetsz a Haladásnak és a Haladás is neked. Itt még néhány évig megmutathatod mit tudsz, aztán irány egy jó külföldi csapat nem a Franzstadt.

   
 • 2foci11112017február08.18:02ÚjVálasz

  Minek ez a gyerek már vissza fejlődőt megyei szintre , menjen a KIRÁLYBA ott talán jó lesz aztán jövőre meg N.B.3 .ba .És járja ki az iskolát is leg alább az érettségit vegye meg ,ha esze nincsen .(a mostoha apjának sem kell azért jön vissza menjen artner után )

   
 • 1lokalpatr2017február08.16:55ÚjVálasz

  Csúsznak a fizetések, így az eladott játékosokból probálják a maradt játékosok gázsiját fizetni. Egyszerű,mint az 1x1.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!