Radó nem jön vissza a Haladásba

Mervó Bence viszont még képben van.
 
 
 
 
 

Radó nem jön vissza a Haladásba

Mervó Bence viszont még képben van.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás által kiszemelt FTC-támadót, Radó Andrást nem engedi el a fővárosi klub, ugyanakkor az FC Sion játékosa, Mervó Bence még befuthat a vasi megyeszékelyre - adta hírül a Haladás hivatalos honlapja.

Mint ismert, a zöld-fehérek trénere nem titkolja, hogy az eddigi igazolások mellé még szüksége van egy vérbeli, azonnal bevethető befejező csatárra. A játszma már csak gyakorlatilag egyesélyes: a ferencvárosi Radó Andrást ugyanis nem engedi el az FTC, a korábbi Hali-játékosra szüksége van Thomas Doll vezetőedzőnek. Így a svájci FC Sion csatára, az ősszel a lengyel Slask Wroclawban kölcsönben futballozó Mervó Bencére maradt a kalapban.

- Amikor Radó elutazott a Fradi spanyolországi edzőtáborába, már sejtettem, kevés esély maradt, hogy tavasszal Szombathelyen futballozzon - jelezte Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. - A Ferencváros ma jelezte, hogy szüksége van a játékosra. Pedig őt egyből a csapatba tehettem volna, nem kellett volna a beépítésével bajlódni, ismerte a közeget, a játékostársakat. Mindenesetre Mervó Bence még képben van, de a helyzetet nehezíti, hogy a Sionnal és a Slask Wroclawwal is meg kell egyezni.

- Ami az osztrák próbajátékost, Daniel Beichlert illeti, mellette szól, hogy rutinos, sok csatát megélt futballista, viszont nincs túl jó fizikai állapotban, és olyan nagyon gólérzékenynek sem bizonyult az U19-es csapat edzőmeccsén és a tréningeken - folytatta Mészöly. - Egy biztos: pénteken még velünk készül, a szombati, felcsúti edzőmérkőzésre viszont nem jön velünk. Ez nem azt jelenti, hogy végleg lemondtunk róla, meglátjuk, hogy alakulnak a dolgaink - nyilatkozta Mészöly Géza.

 
 
 • 3salfai2017február11.21:17ÚjVálasz

  A Radó ma kapott 13 percet, talán két labdaérintéssel

   
 • 2salfai2017február10.00:25ÚjVálasz

  Valamelyik edzőmeccsen játszott a Dózsában az összeállításban az utolsó (balszélső) ember volt.

   
 • 1realista2017február09.22:08ÚjVálasz

  A Fradiban a kispadon és a fakóban is háromszor többet keres...
  Ugyanez a kis Kokóval is,de mi van Nagy Gabival????

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!