Edzőmeccsen verte a Videoton a Haladást

Nem jól sikerült a főpróba.
 
 
 
 
 

Edzőmeccsen verte a Videoton a Haladást

Nem jól sikerült a főpróba.

Szombaton délben Felcsúton játszott felkészülési mérkőzést a Videoton és a Szombathelyi Haladás. Henning Berg együttese már rögtön a találkozó elején vezetést tudott szerezni: Barczi labdájával Bódi lépett ki és nagyon szépen lőtt a léc alá 15 méterről.

Az első félidő derekán Williams lövésénél Horváth védett nagyot, így elmaradt az egyenlítés, a szünetre tehát egygólos fehérvári vezetéssel vonultak a csapatok. A második találkozó elején Szolnoki a gólvonalról mentett, majd Williams centikkel lőtt a kapufa mellé. A második félidő eleje mindenképp a Haladásé volt, az 57. percben Halmosi beadása után Jagodics fejelt mellé nem sokkal.

A hajrában is inkább a szombathelyiek veszélyeztettek, Gajdos lövésénél Horváthnak kellett védenie, majd Tóth fejesét a gólvonalról rúgta ki az egyik Vidi-játékos. Az egyenlítés azonban nem jött össze a Haladásnak, így a Videoton Bódi korai góljával 1-0-ra megnyerte az edzőmeccset.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!