Elmaradhat a Vasas elleni bajnoki

Pénteken dől el, hogy lesz-e meccs.
 
 
 
 
 

Elmaradhat a Vasas elleni bajnoki

Pénteken dől el, hogy lesz-e meccs.

Óráról órára folynak az egyeztetések a hétvégi Vasas-Haladás bajnoki mérkőzés Szusza Ferenc Stadionban való megrendezése kapcsán, továbbra is minden érintett fél nagyon segítőkészen és konstruktívan áll az ügyhöz - adta hírül a Vasas hivatalos honlapja.

A Vasas SC és a Vasas FC vezetése abban állapodott meg az MLSZ illetékeseivel, hogy a holnapi végső biztonságtechnikai ellenőrzés és pályahitelesítés után felmérik a gyepszőnyeg állapotát is, majd Michael Oenning vezetőedző és a szakmai stáb véleményét figyelembe véve közösen hoznak döntést arról, hogy alkalmas-e a talaj a mérkőzés megrendezésére.

Ennek megfelelően már péntek délután véglegesen eldől, hogy lesz-e mérkőzés. A tervezhetőség szempontjából ez a csapatok és a szurkolók számára is optimális megoldás.

 
 
 • 2realista2017február16.15:52ÚjVálasz

  A rengeteg futbalra költött pénz után itt tartunk?Igaz annak szinte teljességét -érdekes módon -a Felcsut kapta.Lehet találgatni vajon miért,,,
  Emlékezzünk SOK- sok-évvel ezelőtt Honvéd-MTK -télen. 9.6...Mi volt akkor jobb?
  A pályagondnok?

   
 • 1karitmo2017február16.15:00ÚjVálasz

  Impotencia nem csak a sexben van! Vajon miért is van a mérkőzéseken ennyi néző?Ha így megy, senki nem fog lenni hamarosan.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!