Királlyal a kapuban kezdi a tavaszt a Haladás

Mészöly Géza együttese szombaton délután az Újpestet fogadja Sopronban.
 
 
 
 
 

Királlyal a kapuban kezdi a tavaszt a Haladás

Mészöly Géza együttese szombaton délután az Újpestet fogadja Sopronban.

Szombaton délután az Újpest együttesét látja vendégül a Swietelsky-Haladás az OTP Bank Liga 21. fordulójában. A tabellán hetedik helyen álló szombathelyiek múlt heti, Vasas elleni mérkőzése elmaradt, míg a lila-fehérek 5-1-re kikaptak a listavezető Videotontól. A Haladás vezetőedzőjét, Mészöly Gézát kérdeztük meccs előtti várakozásairól.

- Várjuk már, hogy induljon a tavaszi bajnokság, szeretnénk jól kezdeni a 2017-es évet - kezdte Mészöly Géza. - Az Újpestet egy jó csapatnak gondoljuk, és a csapattal is átbeszéltük, hogy a Videoton elleni nagyarányú vereség ellenére azért megvannak az erősségei. Természetesen láttuk a lila-fehérek hibáit is, és nagyon fontos lesz, hogy mi a legjobb formánkat nyújtsuk. Akkor lesz esélyünk arra, hogy jó eredményt érjünk el. Nagy küzdelemre van kilátás a támadófutballt játszó Újpest ellen, aki ezt jó játékkal és góllal igazolta a Vidivel szemben is. Figyelmeztettem a játékosokat, hogy semmiképp sem egy szedett-vedett ellenfél érkezik hozzánk Sopronba. Bízom abban, hogy egy jó csapategységgel, erős csapatjátékkal és kiváló egyéni teljesítményekkel tudjuk elkezdeni a tavaszi szezont. A soproni stadionban mély talaj fogja várni a csapatokat, úgyhogy erre is készülnünk kell.

A Szombathelyi Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Polgár, Wils, Devecseri, Bosnjak – Jagodics, Iszlai, Rácz B. – Mészáros, Williams, Halmosi.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!