Így látta a két vezetőedző

Mészöly Géza 50. születésnapján sajnos nem tudta őt a csapata ponttal/pontokkal köszönteni.
 
 
 
 
 

Így látta a két vezetőedző

Mészöly Géza 50. születésnapján sajnos nem tudta őt a csapata ponttal/pontokkal köszönteni.

Mészöly Géza:Küzdöttünk, a korai gól sem fogott meg bennünket, de a helyzeteink nem voltak élesek. A bal oldali beadásainkra nem érkeztünk, így a korai gól előnyét megtartotta az Újpest, sőt, kettőre nőtt a különbség. Sokat mozgosítottunk az egyenlítésért, de ma ez kevés volt. Az Újpest ellen azonban több kellett volna, még több. Calvente nem tudta azt nyújtani, amit láttunk a felkészülés során: az ő ékjátéka elmaradt a remélttől, ez is befolyásolta a végeredményt. Azt éreztem a második félidőben, hogy nem tud helyzetbe sem kerülni az Újpest, aztán a végén sajnos csak betaláltak. A védekezésünket nem tudták megbontani, de az összkép továbra is azt mondatja velem, hogy sokkal többet kell nyújtanunk.

Nebojsa Vignjevics: Rendkívül boldog vagyok! Nagyon örülök a győzelemnek! Küzdelmes mérkőzést láthatott a közönség. Hamar előnyt szereztünk egy rendkívül szép góllal, ám főleg a második félidőben a Haladás játszott fölényben. Elsősorban szögletekből és pontrúgásokból volt veszélyes a hazai csapat, de átvészeltük ezt az időszakot és a mérkőzés utolsó pillanatában kettőre növeltük előnyünket. A Haladás ellen nagyon nehéz játszani, főleg idegenben, így ezt még inkább emeli a győzelem értékét. A szombathelyieknek és kollégámnak, Mészöly Gézának is sok sikert kívánok.

 
 
  • 1tomi19662017február26.08:42ÚjVálasz

    Szegény Mészöly Géza próbálja menteni a menthetetlent!!! Nem az Ő hibája, hogy SZÉTESETT A CSAPAT és nem is a játékosoké. Két emberé a felelősség, hogy idáig jutottunk rövid idő alatt: 1. A FŐ BŰNÖS ILLÉS BÉLA, aki csak a saját anyagi érdekeit nézi, nem a csapatét!!! 2. BŰNÖS TÓTH MIKLÓS, mert engedi, hogy a fent említett személy tönkretegye a Haladást, azzal, hogy támogatja Illés Béla minden rossz döntését!!! Mire felépül az új stadion már nem lesz NBI-es csapatunk, ha továbbra is így mennek a dolgok!!! Az egyedüli megoldás az lenne, ha Illés Béla kivonulna a Haladásból és olyan új emberek kezébe kerülne a klub, akik szívvel-lélekkel a HALADÁSÉRT küzdenek!!!!!!!!! ILLÉS BÉLA TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!