Tisztes helytállás, ennyire volt képes a Fradi otthonában a Haladás

Jancsó szerezte a szépítő gólunkat.
 
 
 
 
 

Tisztes helytállás, ennyire volt képes a Fradi otthonában a Haladás

Jancsó szerezte a szépítő gólunkat.

A címvédő Ferencváros a Haladást fogadta az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

Rögtön az első percben vezetést szerzett a Fradi: Varga betörése után Amadou Moutari elé tálalt, aki azonnal bevette Király kapuját (1-0). A hatodik percben egyenlíthetett volna a Haladás, de Wils fejese elkerülte a kaput. A 19. percben labdát szerzett a Fradi, az akció végén Vargát tüntették el a tizenhatoson belül: tizenegyes! A büntetőt Gera Zoltán váltotta gólra (2-0).

Nem sokkal később Böde is tizenegyest szeretett volna kiharcolni, de a játékvezető úgy látta, a Fradi-játékos rájátszott az esetre, így neki adott sárga lapot. A félidő végén azonban Böde Dániel azt is megmutatta, miért ő az NB I egyik leggólerősebb játékosa: saját térfeléről indulva két védőt is lerázott, majd a tizenhatoshoz érve védhetetlenül bombázott a vendégek kapujába (3-0) – ez volt Böde századik gólja a Fradiban.

Tíz perc telt el a második félidőből, amikor Böde lövése zúgott el a felső léc felett. Williams szépíthetett volna, de közelről nem találta el a kaput. A 69. percben viszont szépített a Haladás: Jancsó távoli lövése talált utat a kapuba (3-1). Gyakorlatilag ez volt a Haladás utolsó lehetősége, amit gólra is váltott: a Fradi az első félidőben felőrölte ellenfelét, és magabiztosan nyert 3-1-re.

 
 
 • 7realista2017március13.22:35ÚjVálasz

  Kiegészités!
  Ugy tünik Király tul elégedett-magával? Nem tünt ki,hogy nagyon pattogott volna a kapuban és azok az árnyékra-vetődések...

   
 • 6realista2017március13.10:59ÚjVálasz

  A nem éppen gyorsaságáról hires és kicsit már"tulkoros" Böde Dani labdával is lefutotta a két
  Haladás védőt,akik ráadásul,buta módon egymást "védték" és nem is helyezkedtek...
  Az összeállitáson is lehetne gondolkozni,de ez egyedül Mészöly büne...
  Iszlai iszonyu lassu,Rácz meg egyedüli ,aki képes a játék szervezésére s erre szélsőt csinál belóle,mikor mészáros a kispadon üldögél...
  Jagodics belső védő,mikor Jancsó Gyirmóton extrát produkált ezen a poszton..szóval illene végre ismerni a játékosokat...

   
 • 5Tila2017március12.12:18ÚjVálasz

  Az összes csapat csak erősödött, mi csak gyengültünk. Csoda, hogy egyáltalán még itt tartunk. További egy-két vereség és ...
  Calvente meg társaik miért vehetik el a helyet más, talán nem ennyire őstehetségű, de hadra fogható, lelkes fiatal elől? Tessék Paks-tól példát venni!!!
  Szombathelyi szurkoló mikor lehet végre büszke csapatára ("sose lesztek bajnokok") ne a kiesésben és a leggyorsabban gólt kapó csapatnak kijáró világbajnoki címekkel kelljen beérnünk?

   
 • 4salfai2017március12.10:25ÚjVálasz
  Idézet: kati43
  Nem mondták a játékosoknak, hogy a mérkőzés akkor kezdődik, amikor a középpontból, a bíró sípszavára elrúgják a labdát?
  A két szélső védő hol volt, az öltözőben?
  ...

  A Simi ott futkározott a 16-oson belül össze-vissza, ugyan olyan gól volt, mint amit a Gyirmóttól kaptunk a múlt héten.

   
 • 3kati432017március12.10:19ÚjVálasz

  Nem mondták a játékosoknak, hogy a mérkőzés akkor kezdődik, amikor a középpontból, a bíró sípszavára elrúgják a labdát?
  A két szélső védő hol volt, az öltözőben?
  A Jagodics megint nézte, hogy a jó öreg nagy grizli medve (Böde) elrobog ??? mellette és gólt lő! a Slózinak sem kellett volna szabálytalankodni a 16-n belül, mert várható volt, hogy bébiDoll kiengesztelésére azonnal be fogják fújni!
  Amúgy a Fraditól ki lehet kapni Pesten, de a 15. másodpercben nem illik gólt kapni!
  A második félidei játékkal elégedett vagyok és a Jancsó Andris góljához meg gratulálok! Csak így tovább!

   
 • 2maximics2017március12.07:01ÚjVálasz

  A 15. másodpercben gólt kapni, az nem semmi! Ha a Hali kezdéskor még az öltözőben van, ezt a találatot akkor sem lehetett volna sokkal gyorsabban elérni. Amúgy Williamsnek volt egy száz százalékos ziccere, kihagyta. Ezzel együtt a második félidőben egy rámenősebb Hali megszerezhette volna az egyik pontot.

   
 • 1nagy5208312017március11.21:17ÚjVálasz

  Nem az a baj, hogy a Fradi otthonában kikap a Hali! Ez benne van a pakliban! A baj, a tabella! Nagyon közelednek hozzánk a hátsó csapatok! Halmosiék még a tavalyinál jobb szereplésről beszéltek! Hááát?! Ha bent kapaszkodnak a jelenlegi első osztályban, már csoda lenne!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!