Guzmics: fáj a szívem, hogy nem játszom Portugáliában

Nagyjából két hónap kényszerpihenő vár a magyar válogatott szombathelyi középhátvédjére, aki az első kínai bajnoki meccsén szenvedett térdszalagsérülést.
 
 
 
 
 

Guzmics: fáj a szívem, hogy nem játszom Portugáliában

Nagyjából két hónap kényszerpihenő vár a magyar válogatott szombathelyi középhátvédjére, aki az első kínai bajnoki meccsén szenvedett térdszalagsérülést.

Ott van Telkiben, ám Bernd Storck szövetségi kapitány helyett a nemzeti együttes egészségügyi stábjától kapja az instrukciókat. Amíg a többiek a jövő szombati, lisszaboni meccsre hangolnak, addig ő rehabilitációs munkát folytat. Azt mondja, fáj a szíve, ám hálás a segítségért és a szakértelemért. a Haladás korábbi kiválósága, Guzmics Richárd a Rangadónak mesélt először a másfél hete történtekről…

- Nagyjából az összecsapás hetvenedik perce körül jártunk, amikor az ellenfél egyik játékosa két lábbal rácsúszott a térdemre – kezdte a Jenpien Funde légiósa. – Fájt, de fontos meccs volt, nem akartam lejönni a pályáról. Ez volt az első fellépésem a kínai élvonalban, szükség volt rám, nulla nulla lett a vége. Utóbb kiderült, hogy részleges szalagszakadást szenvedtem…

A szombathelyi származású válogatott védő kihasználta, hogy Kínában is szünetel a bajnokság, hazajött, és Telkiben kezelik.

- Jó, hogy kicsit együtt lehetek a csapattal, ugyanakkor szörnyű belegondolni, miről maradok le – mondta a 29 esztendős játékos. - A tavalyi kontinenstornán is fantasztikus volt Portugália ellen futballozni, most pedig az Eb-győztes otthonában szerepelhettem volna. Fáj a szívem, de bízom benne, hogy nagyjából két hónap múlva rendbe leszek. Nem utazom Lisszabonba a magyar csapattal, megyek vissza Kínába.

Guzmics az új, kínai csapatáról és Jenpien városáról is beszél a Rangadónak adott interjújában, amely teljes egészében ide kattintva olvasható!

 
 
  • 2foci11112017március16.21:11ÚjVálasz

    Nagyon sokan sajnálnak mert várják az ön gólt tőled abba nagyon jó vagy, a mama meg sir és dicsekszik veled és a mikor meg kérdezik mért ki a fia leesik az álla hogy hogy nem is ismerik az iparosok a dolgozó nép a falábú fiacskáját .

     
  • 1salfai2017március14.22:30ÚjVálasz

    Ne rosálj be úgyis kapunk egy nagy zakót, nyugi a zsebed úgyis tele.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!