Halmosi leköpte ellenfelét, aki a meccs után meg akarta verni ezért

Burmeistert úgy kellett lefogni a meccs után, hogy neki ne menjen a Haladás játékosának.
 
 
 
 
 

Halmosi leköpte ellenfelét, aki a meccs után meg akarta verni ezért

Burmeistert úgy kellett lefogni a meccs után, hogy neki ne menjen a Haladás játékosának.

Súlyos eltiltásra számíthat a Haladás 36-szoros játékosa, Halmosi Péter. A játékos a Vasas elleni bajnokin pirosat kapott: leköpte Felix Burmeistert – írja a Bors.

Botrányos véget ért a Vasas–Haladás 2-3-as bajnoki. Burmeister és Halmosi előbb a meccs hajrájában összeakaszkodott, majd kis híján egymásnak estek. A balhét az váltotta ki, hogy az utolsó percben a szombathelyi csapatkapitány sípszó után elrúgta a labdát, amit nem hagyott szó nélkül az angyalföldiek védője. A szájkarate után Burmeister a mezét mutogatva perlekedett a partjelzővel.

A lap helyszíni forrásból úgy tudja, Halmosi nyálát mutogatta a dresszén, a magyar válogatott leköpte őt. A piros lap csak hosszú másodpercekkel ezután villant, amikor a két focista egymásnak futott. Ezért sem értették sokan, Berke Balázs mire föl emelte magasba a piros lapot. A bíró fülére az alapvonali asszisztens szólhatott rá, hogy Halmosi köpött, és ezt sejteti, hogy a szabadrúgás nem az ütközés, hanem a köpés helyéről járt a Vasasnak. A 37 éves középpályás a pályáról lesétálva még gúnyosan meg is tapsolta a bírókat. Burmeistert pedig úgy kellett lefogni a meccs után, hogy neki ne menjen Halmosinak.

– Nem szeretnék beszélni arról, mi történt. Ez már a múlt. Nem foglalkozom az esettel többet – mond­ta a Borsnak Halmosi, akire súlyos eltiltás várhat. Bár megkérdezték az MLSZ-t, egy köpésért hány mérkőzésre meszelhető el egy focista, nem érkezett válasz. A korábbi fegyelmi határozatokból kiindulva három meccs alatt nem úszhatja meg. A történtekről a Vasast is megkérdezték, a klub szerint a tévéfelvételek magukért beszélnek, nyilatkozni nem kívántak.

 
 
 • 12salfai2017március20.20:26ÚjVálasz

  A focipályákon minden csapat minden játékos köpköd. Tehát az, hogy köp egyet vagy leköp valakit nem mindegy. A köpésért nem állítanak ki és nem büntetnek! Mészöly szerint a HP köpött és nem leköpött. Ki bizonyítja be, hogy mi történt?

   
 • 11sala12017március20.12:58ÚjVálasz

  Kedvencem /volt/ Halmosi, de már összekaphatná magát, nagyon rossz példát mutat társainak és a fiataloknak. Lassan többet árt a csapatnak, mint használ! Tudomásom szerint Martinez azért nem kell, mert morálisan nehéz ember, de a két játékos összehasonlításából Halmosi jönne ki negativan.

   
 • 10hipihopi2017március19.19:09ÚjVálasz

  Megérdemelte volna ha Burmeister elkapja!Azt játsza hogy ő maga a Haladás,szégyent hoz a klubra!nem tiszteli az ellenfél játékosait(köpköd,alattomosan játszik)sem az ellenfél szurkolóit!(kimutogat,beszólogat)
  A jóképességő edző meg azt nyilatkozta hogy:"Lehet, hogy Péter maga elé köpött, az ellenfél játékosa pedig belefutott"
  Azt hiszem itt nagy bajok vannak a Haladás házatáján is!!!

   
 • 9belabo2017március18.23:32ÚjVálasz

  Tudta? Ilyen a látványsport sok száz milliárdért. Még szerencse, hogy közvetítette a televízió, így nem 3-an hanem 13-an látták. Illetve látták volna, ha a 18 kamerával felvonuló M4 valamelyik operatőre nem alszik el már az elején, és megörökítette volna az esetet.

   
 • 8nagy5208312017március18.23:11ÚjVálasz

  Normálisak vagytok? Még véditek a játékost? Miért fizetik? Turházásért? Nem fociznia kellene a csapatkapitánynak? /a példamutatást meg sem említem!/ Sajnos azon a meccsen én is ott voltam, amikor Slózi seggbe rúgta a partjelzőt! Akkor ifjúi hevületemben azt mondtam, jól tette! Most a fia, aki az apja lába nyomába sem érhet, köpköd! /nem az első balhéja!/ Ti meg szurkoltok neki, hogy igaza volt! Inkább a focival foglalkozna a nagy arcával! Lassan kerékkötő lesz a csapatban! Ez a viselkedés a szeretett klub érdekében történik?

   
 • 7karikas2017március18.21:28ÚjVálasz

  Tudta?
  "Amíg nem ismered pontosan a tényeket, jobb ha a szádat zárva, a
  gatyádat szárazon tartod !"
  Nem?
  De!
  "Na, ugye!"

   
 • 6salfai2017március18.20:53ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Pont azok osztják az észt, akik mást sem csinálnak, mint naponta itt köpdösnek meg fröcsögnek? Lapos sumákok: tudtok egyáltalán valamiért lelkesedni? Tartoztok valahova, valakihez (tanya, bokor)?
  ...

  Pontosabban a mosonmagyaróvári lakosú partjelzőt rúgta déli féltekén 1972-ben egy itthon a Komló elleni 3-2 re elveszített meccs után levonulóban. Ő sem ok nélkül tette. Valóban biztos, hogy leköpte a Halmosi a Burmeistert? Ki az Burmeister? Honnan szalasztották? Bozgor.

   
 • 5Tila2017március18.20:17ÚjVálasz

  Pont azok osztják az észt, akik mást sem csinálnak, mint naponta itt köpdösnek meg fröcsögnek? Lapos sumákok: tudtok egyáltalán valamiért lelkesedni? Tartoztok valahova, valakihez (tanya, bokor)? Ha olyan okosok és ügyesek vagytok miért voltatok tornából (no meg az édes anyanyelvből is) felmentve?
  Cucu faterját is eltiltották annak idején, ő a játékvezetővel fordult szembe, nem önmagáért, szeretett klubját ért sérelem miatt. Van habitusuk!

   
 • 4karitmo2017március18.18:46ÚjVálasz

  Nem neki kellene példát mutatni? Az igazi profi ilyet nem csinál! Vajon ha Angliában csinál ilyet mi lett volna? A 6.20-sal küldték volna haza. Sajnos nem bír uralkodni.

   
 • 3iszek2017március18.18:31ÚjVálasz

  Hülyegyerek-frizura hülye gyerekkel.

   
 • 2foci11112017március18.18:16ÚjVálasz

  Hihető mert a vendéglátó egységben is Halmosi nem emberhez méltón viselkedett hölgyek kell királyt játszott a senki gyerek most már vissza eső talán 3-5 mérkőzés és csajozhat .

   
 • 1realista2017március18.16:37ÚjVálasz

  Biztos ,hogy Cuc leköpte??,
  Elótte mit tett viszont Burmeister? Gondolom nem semmit...
  Egyébként Halmosi nem lökte fel,Burmeister simán és tudatosan belerohant.Ez kosárban támadó-fault...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!