Mészöly: Még a Mezőkövesd elleninél is jobb teljesítményre lesz szükség

Szombaton este hattól a Budapest Honvéd csapatát fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.
 
 
 
 
 

Mészöly: Még a Mezőkövesd elleninél is jobb teljesítményre lesz szükség

Szombaton este hattól a Budapest Honvéd csapatát fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.

Szombaton este a tabellán második helyén álló Budapest Honvéd csapatát látja vendégül soproni albérletében az ötödik helyezett Swietelsky Haladás. A szombathelyiek a legutóbbi fordulóban 4-2-re legyőzték a Mezőkövesdet, míg a kispestiek odahaza a címvédő Fradit verték 2-1-re. A Hali vezetőedzője, Mészöly Géza nyilatkozott honlapunknak a nehéznek ígérkező találkozó előtt.

- Kétségtelen, hogy remek formában lévő Honvéddal találkozunk, amit bizonyít a Ferencváros ellen mutatott játéka, és eredménye – kezdte Mészöly Géza. – A kispestiek hétről-hétre egyre jobbak, de kijelenthetjük, hogy a mi formánkra sem lehet panasz. Nagyon jó csapat lesz az ellenfelünk, és a sikerhez még jobb teljesítményre lesz szükségünk, mint a Mezőkövesd ellen. Nem akarunk megelégedni magunkkal, és ezt egész héten sulykoltuk a játékosokba is, akik nagyszerű munkát végeznek. Megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni a Honvédból, és bízom benne, hogy ismét eredményesek tudunk lenni. Apró dolgokon fog múlni a siker, és remélem, hogy ezek a nüanszok mellettünk lesznek.

- Az biztos, hogy a védekezésünket nagyon jól meg kell szerveznünk, hiszen Honvéd nagyon jó támadószekcióval rendelkezik – folytatta a Hali trénere. - Ha kevesebb gólt is szereznénk, mint legutóbb, de az eredményességgel párosulna, akkor ugyanolyan boldogok lennék. Nagyon fontosnak érzem, hogy a védekezésünk stabil legyen. A Gyirmót és a Vasas ellen is mind a tizenegy játékosunk nagyszerűen kivette a részét a védekezésből, ez most is lényeges lesz.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Polgár, Wils, Jagodics, Devecseri – Kovács L., Iszlai, Jancsó – Mészáros, Williams, Rácz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!