Kár érte! A 88. percben kapott ki a Haladás

 
 
 
 
 

Kár érte! A 88. percben kapott ki a Haladás

Az élvonalban ötödik helyen álló Haladás a második Honvédot fogadta soproni albérletében a bajnokság 25. fordulójában.

A hetedik percben Lanzafame érkezett jó ütemben egy szögletre, de mellé lőtt. Az első percek a kispestieké voltak, rendre Királynak volt dolga a beadásoknál, majd Lovric lövését is hatástalanította. Lanzafame szabadrúgása elkerülte a Haladás-kaput, majd Iszlai került közel a gólszerzéshez a másik oldalon, fejese azonban fölé szállt.

Király bravúrjairól szólt a játékrész közepe, Hidi majd Kamber sem tudott túljárni a válogatottsági rekorder kapus eszén. Zsótér is tesztelte a rutinos hálóőrt, majd a félidő utolsó nagyobb lehetőségénél Gróg mutatott be nagy bravúrt – Iszlai közvetlen közelről leadott fejesét tolta szögletre. 0-0 az első félidő.

Eppel fejelhetett volna gólt az 52. percben, a kaput azonban nem találta el. Sokkal kevesebb lehetőség adódott a felek előtt a második negyvenöt percben, kisebb-nagyobb szabálytalanságok tördelték a játékot – igaz, a játékvezető épp egy igen gyanús kispesti kezezésnél maradt néma az egyik hazai helyzetnél. A 77. percben Nagy Gergő mentette meg a Honvédot a góltól: Mészáros fejesét tisztázta a gólvonalon.

Szinte a legvégéig kellett várni a mindent eldöntő találatra: a meccs addigi legjobbját, Király Gábort mattolta Eppel Márton egy közeli fejessel a 88. percben – ezzel a góllal nyertek a kispestiek 1-0-ra.

 
 
 • 8sala12017április10.17:40ÚjVálasz

  Aranymondás: A csúcson kell /kellet volna.../ abbahagyni !

   
 • 7Tila2017április09.21:21ÚjVálasz

  A stadion fotókhoz feltett kommentje okán már üzentem ennek a "csupa egyesnek". Szegény még iskolás volt, amikor hozzászokott ezekhez a számokhoz, írása alapján más nemigen juthatott neki.

   
 • 6Grinch2017április09.20:52ÚjVálasz
  Idézet: foci1111
  Mezőny játékosok voltak a leg gyengébbek és mért mindig a halinak legyen szerencséje mert 12 pont már termet szerencsével tehát nem a tudás jellemző a halira csak a szerencse...
  ...

  "Nem tudni kicsi magyar?"
  Tele helyesírási, fogalmazási hibával a szöveg.

   
 • 5foci11112017április09.14:24ÚjVálasz

  Mezőny játékosok voltak a leg gyengébbek és mért mindig a halinak legyen szerencséje mert 12 pont már termet szerencsével tehát nem a tudás jellemző a halira csak a szerencse, egy nagy dolog és sok volt már a halinak eddig is .

   
 • 4belabo2017április09.00:33ÚjVálasz

  Sok közünk nem volt ehhez a meccshez, egy szerencsésebb kapussal 1 pontot szerezhettünk volna.

   
 • 3salfai2017április08.22:28ÚjVálasz

  Azért volt egy jobb alsó sarkos nagy védése. A fiatalok harmatgyengék voltak. Ezekből nem lesz soha senki. A Honvéd magasan fölénk nőtt.

   
 • 2salfai2017április08.22:26ÚjVálasz

  Én is úgy láttam, hogy ez a gól a Királyé volt.

   
 • 1nagy5208312017április08.21:19ÚjVálasz

  A meccs addigi legjobbja! Király bácsi a gólvonalról kapott fejes gólt! Addig is volt/voltak nevetséges dolgai, rossz kifutás, kifutás helyett mozinézés! Szóval a díszpolgár látogassa a kisiskolásokat, népszerűsítse saját magát, de könyörgöm, a Hali kapujába kapus álljon, ne bohóc!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!