Mészöly: Nem kesergünk, inkább a mutatott csapategységre építünk

Szerdán este az MTK Budapest vendégeként lép pályára a Swietelsky Haladás.
 
 
 
 
 

Mészöly: Nem kesergünk, inkább a mutatott csapategységre építünk

Szerdán este az MTK Budapest vendégeként lép pályára a Swietelsky Haladás.

Szerda este hattól az MTK Budapest vendégeként lép pályára a Swietelsky Haladás az OTP Bank Liga 26. fordulójában. A szombathelyiek a Honvédtól elszenvedett vereség után továbbra is az ötödik helyen állnak a táblázaton, míg a tízedik helyezett, kiesés ellen menekülő fővárosi kék-fehérek a Mezőkövesd legyőzésével hangoltak a szerdai találkozóra. A Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza honlapunknak nyilatkozott az összecsapásról.

- Mondhatjuk, hogy egy jó játékvezetői szem hiányzott a hétvégi pontszerzésünkhöz, hiszen kezezés történt a kispestiek góljánál. Értékes pontot tudtunk volna szerezni, de nem akarjuk a bírókra hárítani, és most már nem kesergünk, feldolgoztuk a történteket – kezdte Mészöly Géza. - Arra mindenképp építhetünk, hogy nagyon jó csapatmunka folyt a pályán, és nagyon egységesek voltunk. Amit elterveztünk, hogy miképp akarjuk meggátolni a Honvéd támadásait, az szinte kivétel nélkül sikerült. Ez mindenképp pozitív, éppen ezért nem is keseregtünk, hanem átbeszéltük a teendőket, és már vasárnap óta az MTK-ra készülünk.

- Biztos vagyok abban, hogy egy nagyon támadó felfogású MTK lesz holnap a pályán – magyarázta a Haladás trénere. - Ehhez Torghelle, vagy éppen Kanta személyében meg is vannak a kék-fehérek megfelelő játékosai. Nekünk ugyanezt a stabil védekezést kell mutatnunk, hogy eredményesek lehessünk az MTK vendégeként.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Polgár, Wils, Jagodics, Devecseri – Jancsó, Iszlai, Kovács L. – Mészáros, Williams, Rácz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!