"Készen állunk a Diósgyőr legyőzésére"

Szombaton este a DVTK-t fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.
 
 
 
 
 

"Készen állunk a Diósgyőr legyőzésére"

Szombaton este a DVTK-t fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.

Szombaton este a kiesőhelyen álló, de remek formában lévő DVTK-t látja vendégül Sopronban a hatodik helyezett Swietelsky Haladás. A szombathelyiek vezetőedzője, Mészöly Géza honlapunknak beszélt várakozásairól.

- Egy jó formában lévő eredményes Diósgyőr lesz az ellenfelünk, de nagyon bízom a csapatban, és készen állunk arra, hogy az ideiglenes hazai pályánkon a Honvéd elleni vereség után újra nyerjünk. Biztosan izgalmas és jó nagyon jó mérkőzés lesz egy jó játékot produkáló, nehéz helyzetben lévő csapat ellen. A játékosoktól azt várom, hogy felvonultassák azokat az erényeket, amelyekkel hazai pályán komoly skalpokat tudtunk szerezni. Akik a Mezőkövesd elleni meccsen ott voltak, ők láthatták, hogy miért érdemes Hali-meccsre járni. Remélem, most is sokan buzdítanak majd minket, és a szurkolók a csapattal együtt tudnak majd örülni egymásnak a meccs után – mondta Mészöly Géza.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Polgár, Wils, Devecseri, Bosnjak – Jagodics, Iszlai – Rácz, Kovács L., Jancsó – Mészáros.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!