Hatalmas Hali győzelem, a dobogót ostromoljuk

 
 
 
 
 

Hatalmas Hali győzelem, a dobogót ostromoljuk

Sérült Rados, Mahalek, Jagodinskis trió nélkül vágott neki a Haladás elleni, soproni mérkőzésnek a kiesés ellen harcoló Diósgyőr. A hazaiaknál Kovács Lóránt a bemelegítésnél sérült meg, helyét Kiss Bence vette át, míg a letiltását töltő, de szintén kisebb sérüléssel bajlódó Halmosi Péter a kispadon kezdett.

Mészáros előtt adódott az első komolyabb lehetőség, de a balról beívelt labdát nem tudta már helyezni, Antal pedig jó helyen állt, így fogta a viszonylag közelről leadott lövést. A Haladás volt aktívabb az első percekben, de az egykori szombathelyi játékos, Ugrai egy lövéssel jelezte, a DVTK is a pályán van. Iszlai is tesztelte a vendégek kapusát – újabb lövést hárított Antal Botond. A Hali-fölény a 27. percben érett góllá: Jancsó András közvetlen közelről vette be a vendégek kapuját (0-1).

A folytatásban a DVTK is próbálkozott, de nemigen jutott el Király kapujáig – a félidő zárásaként Ugrai lőtt egy sorfalról lepattanó labdát a rutinos kapus ölébe.

A második játékrész legelején Vela fejese kerülte el nem sokkal a Haladás kapuját, Mészáros viszont nagy helyzetben eltalálta volna a ketrecet, csak éppen Antal óriási bravúrral megmentette a vendégeket az újabb góltól. Ismét Ugrai dolgoztatta meg Királyt, a Haladás kapusa leért a bal alsóba tartó lövésre.

A mérkőzés a nyolcvanadik percben dőlt el: David Williams Rácz passzából emelte át a labdát Antal fölött (2-0). A végén még egy tizenegyest kértek számon a vendégek a játékvezetőn: Vad II felülbírálta alapvonali segítőjét, így nem adta meg a büntetőt. Nem sokkal később Nono ütötte meg Williamst, a kisebb csetepaté végén a játékvezető a diósgyőri játékosnak mutatott fel piros lapot. A Haladás újabb fontos három pontot gyűjtött, míg a Diósgyőr továbbra is kiesőhelyen áll.

 
 
 • 4Grinch2017április16.11:55ÚjVálasz

  Grat a csapatnak!

  A diós nem sok mindent mutatott (mondjuk mi sem).
  Összeszedett volt a társaság, ez már elég volt a győzelmhez.

  Mögöttünk pedig a milliárdos, "nemazedzőahibás" fradika! :)

   
 • 3Grinch2017április16.11:52ÚjVálasz

  "...míg a letiltását töltő, de szintén kisebb sérüléssel bajlódó Halmosi Péter a kispadon kezdett."
  Mi vaaaan????
  Gondolom eltiltását letöltő akart lenni.

   
 • 2Tila2017április16.07:19ÚjVálasz

  Szép volt fiúk! Köszönet és gratuláció mindenkinek, különösen - a többiek ne haragudjanak érte - de Stef W.-nek. Megint TANÁR-i volt.
  És még valami: Bódog kontra Mészöly G. Utóbbi ilyen játékosállománnyal (és pénzből) dobogós csapatot csinálna! Előbbi, a libasoros kezdéssel, hát mit ne mondjak... Viszont elismerem korrekt volt a nyilatkozata meccs után.
  Meccs előtt a Nemzeti Sportban csak Ő nyilatkozott, Hali részről nem engedtek oda senkit. Gusztustalan a N.S.

   
 • 1salfai2017április15.23:04ÚjVálasz

  Egy fabatkát nem adtam volna ezért a győzelemért. Sikerült. Gratulálok mindenkinek! Ma a Kiss Bence és a Rácz Barnabás is nagyon jól játszott. Willams a Király! Egy jó csapatot győztünk le teljesen megérdemelten vitathatatlan, tiszta gólokkal.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!