Stabil védekezéssel a debreceni rohamok ellen

Szombaton este a DVSC vendégeként lép pályára a Swietelsky Haladás az OTP Bank Liga 28. fordulójában.
 
 
 
 
 

Stabil védekezéssel a debreceni rohamok ellen

Szombaton este a DVSC vendégeként lép pályára a Swietelsky Haladás az OTP Bank Liga 28. fordulójában.

Szombaton este 18 órától a DVSC vendégeként lép pályára a Swietelsky Haladás az NB I-es labdarúgó bajnokság 28. játéknapján. A kiesés ellen menekülő hazaiak nincsenek túl jó passzban, legutóbb ikszeltek az MTK-val, előtte pedig kikaptak a Mezőkövesdtől. A szombathelyiek formájára viszont nem lehet panasz, a DVTK múlt heti legyőzése után negyedikek a tabellán. Mészöly Géza vezetőedző honlapunknak nyilatkozott a debreceni találkozó előtt.

- Arra számítunk, hogy óriási iramot diktálva próbálja megszerezni a győzelmet a DVSC, hiszen más lehetősége nincs – kezdte Mészöly Géza. – A Debrecen korábbi hazai mérkőzésein is ez volt tapasztalható: óriási lendülettel, nagy támadókedvvel és sok lövéssel futballoztak a hazaiak. Ráadásul jó játékosok alkotják a debreceni csapatot, és azt várom a szombati meccstől, hogy a hazaiak nagy iramban nekünk rontanak. Nekünk olyan stabil csapatnak kell lennünk a pályán, amivel meg tudjuk akadályozni ezeket a támadásokat. Illetve szokásunk, hogy mi azért támadni és gólt rúgni is szeretünk, ráadásul tudunk is, úgyhogy a stabil védekezés mellett a részünkről gólokat is várok is a meccstől.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Schimmer, Wils, Jagodics, Bosnjak – Kiss B., Iszlai, Jancsó – Mészáros, Williams, Rácz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!