Mészöly szervezett és bátor játékot remél

Szombaton este a Paksot fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.
 
 
 
 
 

Mészöly szervezett és bátor játékot remél

Szombaton este a Paksot fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.

Szombaton este a Paksi FC együttesét látja vendégül a Swietelsky Haladás az OTP Bank Liga 29. fordulójában. Mindkét csapat vereséggel hangolt a találkozóra, a hetedik helyezett paksiak odahaza a DVTK-tól kaptak ki, míg az ötödik helyen álló szombathelyiek a DVSC vendégeként szenvedtek 4-2-es vereséget. A Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza nyilatkozott honlapunknak a mérkőzést megelőzően.

- Természetesen csalódottak voltunk a debreceni vereség miatt, hiszen én sem, és a csapat sem szeret veszíteni, a többség nehezen viseli az ilyen meccseket – kezdte Mészöly Géza. – Azt mégis jó volt látni, hogy a DVSC otthonában is volt előre játékunk, ezúttal sajnos a védekezésünk nem volt annyira hatékony, mint a korábbi mérkőzéseken. Az mindenképp pozitív, hogy két szép gólt tudtunk szerezni, és ebből lehet építkezni a hátralévő öt találkozón.

- A Paks elleni mindig egy nagy presztízsmeccs, ráadásul a tolnaiak most két vereség után érkeznek hozzánk, ezért biztosan nagyon motivált ellenféllel fogunk találkozni - folytatta a Haladás trénere. - A vendégek bizonyára minden erényüket fel fogják vonultatni, úgyhogy nekünk is a legjobbunkat kell nyújtani ahhoz, hogy a végeredmény pozitív legyen számunkra. Szükségünk lesz a szervezettségünkre, hogy mind a tizenegy játékos kivegye a részét a védekezésből. Emellett pedig bátor támadójátékot kell nyújtanunk, amikor nálunk lesz a labda. Nem véletlen, hogy a soproni hazai mérlegünk alapján a harmadikok vagyunk, és ezt a paksiak ellen is szeretnénk bizonyítani.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Schimmer, Wils, Devecseri, Bosnjak – Iszlai, Jagodics – Mészáros, Rácz B., Halmosi – Williams.

 
 
 • 1realista2017április28.14:06ÚjVálasz

  Iszlait nem előbbre kellene teónni?
  megint összehoz néhány közeli szabadrugást s ez a Pakstól veszélyes.
  Gondot okozhatnak a Paks oldalról belőtt labdái,amik Király gyengéi...
  Én nem vagyok optimista-sajnos..

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!