Amikor kell, mind a tizenegy játékos védekezni fog a Videoton ellen

Mészöly Géza emellett támadásban is bátor Haladást szeretne látni a felcsúti Pancho Arénában.
 
 
 
 
 

Amikor kell, mind a tizenegy játékos védekezni fog a Videoton ellen

Mészöly Géza emellett támadásban is bátor Haladást szeretne látni a felcsúti Pancho Arénában.

Az ideiglenesen Felcsúton játszó, holtversenyben első helyen álló Videoton látja vendégül az ötödik Haladást az élvonal 30. fordulójában.

Az 53 pontos ellenfél a legutóbbi hétvégén a Debrecent fogadta és győzte le 3-2-re. A szintén remek idényt futó, legutóbb a Paksot 2-0-ra verő szombathelyiekre igen komoly erőpróba vár: utoljára öt fordulóval ezelőtt a Vasas tudta legyőzni Henning Berg csapatát, azóta négy meccsén nyolc pontot szerzett – eggyel többet, mint ugyanebben az időszakban a Haladás.

Mészöly Géza, a Hali vezetőedzője a Nyugat.hu érdeklődésére elmondta, valóban nehéz találkozó előtt áll a sérülésekkel továbbra is sújtott csapata, azonban meg lehet az ellenszer a Vidi hatékony támadójátékára.

– Elég jó formában lévő Videoton lesz az ellenfelünk, amelynek azt a támadójátékát, amit bemutatott az utóbbi bajnokijain, szinte megrajzolni sem lehetne szebben – különösen akkor remekelt, amikor Lazovics is ott volt a csapatban, márpedig valószínűsíthető, hogy ellenünk is ott lesz. Nagyon erős támadójátékkal rendelkező Videotont várok szombaton is. Mi azzal a szervezett, jó csapategységgel és védekezéssel akarunk fellépni, amit például a Vasas vagy Gyirmót ellen idegenben megszerzett, nagyon értékes győzelmeknél is bemutattunk. Tizenegy embernek kell védekeznie. Ami az alázatos védekezést illeti, látva a BL-mérkőzéseket, ezt egy Juventus is meg tudta csinálni, a sztárjátékosok is be tudtak segíteni hátul. Ugyanezt várom én is, hogy a támadóink is segítsék a védelmet, ahogy azt tették az említett győzelmekkor is. Emellett egy bátor támadójátékot is hoznunk kell, csak akkor tudunk eredményt elérni – jelezte Mészöly Géza.

Iszlai Bence tizedik sárga lapja miatt automatikusan eltiltott lesz, mellette pedig sérülések is nehezítik a vezetőedző dolgát.

– Iszlai eltiltott lesz, Kovács Loránt, az NB I-ben nemrég debütáló Winkler András, illetve Varga Kevin pedig megsérült. Akik rendelkezésre állnak, azok viszont beállnak a csatasorba, és bízom benne, hogy azzal a játékkal rukkolunk elő, ami az elmúlt fordulókban is sikert hozott számunkra.

 
 
  • 1realista2017május05.14:58ÚjVálasz

    Félek Király "lepkéitől",Bosnjak feleslegesen offenziv hátvéd játékától és Lazovics bunkon agressziv viselkedésétől,csak nehogy ráharapjon pl. Halmosi...
    Devecseri meg az Istenért se játszon hátrafelé...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!