Távozik a sérült támadó a Haladástól

A peches Calvente egyetlen bajnokin bizonyíthatott.
 
 
 
 
 

Távozik a sérült támadó a Haladástól

A peches Calvente egyetlen bajnokin bizonyíthatott.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás közös megegyezéssel szerződést bontott a nyáron érkezett spanyol Ezequiel Calventével – írja a klub hivatalos honlapja.

Az NB I-ből tavaly kiesett Békéscsaba támadóját a fél első osztály szerette volna leigazolni. Az alacsony termetű, technikás csatár végül egy évre kölcsönbe a Haladáshoz került. A 26 esztendős támadó azonban már a nyári, ausztriai edzőtáborban megsérült, ágyékproblémái miatt ősszel edzőmeccsen és bajnokin nem szerepelt.

A téli alapozást végigdolgozta, a tavaszi első, Újpest elleni bajnokin kezdőként 57 percet játszott, amikor ismét megsérült, részleges külső bokaszalag-szakadást szenvedett. Mivel a spanyol a tavasszal már nem szerepelhet, a Haladás közös megegyezéssel szerződést bontott vele.

 
 
  • 1realista2017május08.15:40ÚjVálasz

    Ez megint jó-igazolás volt Tóth Miklós ur!!!!(
    Kérdés:Kinek?
    Csakugy,mint pl.Dudásé...)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!