Mészöly megint borsot törne a Vasas orra alá

Szombaton este a negyedik helyezett angyalföldi csapatot fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.
 
 
 
 
 

Mészöly megint borsot törne a Vasas orra alá

Szombaton este a negyedik helyezett angyalföldi csapatot fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.

Szombaton este 18 órától a dobogóért harcoló, jelenleg negyedik helyen álló Vasast látja vendégül soproni albérletében a Haladás az OTP Bank Liga 31. játéknapján. A szombathelyiek jelenleg az ötödik helyen tanyáznak, és egy esetleges győzelemmel két pontra megközelítenék az angyalföldi együttest. Mindkét csapat kikapott az előző fordulóban, a Haladás a Videoton vendégeként, míg a Vasas a Pakstól szenvedett vereséget. A Hali vezetőedzője, Mészöly Géza bizakodóan várja a találkozót, hiszen az idei szezonban már hazai pályán és idegenben is sikerült legyűrni a Vasast.

- A Vasas számára bizonyára nagyon fontos a dobogós helyezés megszerzése a nemzetközi kupa miatt. Ehhez viszont eredményt kell elérnie, ezért arra számítok, hogy egy nagyon motivált Vasas lesz a pályán - mondta Mészöly Géza. - Az elmúlt mérkőzéseinken azért borsot törtünk többször az orruk alá, akár a Megyeri úti, akár a soproni meccsre gondolok. Biztos vagyok benne, hogy fűti őket a visszavágás. Az angyalföldiek is ugyanúgy két vereség után érkeznek hozzánk, mint a legutóbbi soproni meccsünk előtt a Paks. Emiatt is motiváltak lesznek, de meg kell oldanunk, függetlenül attól is, hogy van egy sérültünk, és nem éppen a legoptimálisabb összeállításban lépünk pályára. A soproni pálya nekünk azért mindig egy plusz lélektani előnyt jelent, és ebben bízom most is. Williams nincs százszázalékos állapotban, de remélhetőleg tudja vállalni kezdőként a játékot.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király - Jagodics, Wils, Devecseri - Polgár, Jancsó, Iszlai, Bosnjak - Mészáros, Williams, Halmosi.

 
 
 • 2realista2017május12.23:05ÚjVálasz

  Hol van Rácz?
  Ki tud itt passzolni???

   
 • 1Tila2017május12.21:49ÚjVálasz

  És remélem a borstörésben aktívan részt vesz "Iszi" is!
  Hogy jön ez ide? Iszire kell bízni a Jászai Mari díjas mestert (németből átvéve: Burmeister). Iszi alkalmas egyedül erre: kicsit finoman megkínálgatja, mi meg kiosztatjuk a sárgákat és mehet a Hamlet nagyjelenet...
  Csak okosan. Cucu viszont nagy ívben kerülje ezt a darabot!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!