Mészöly: Nekünk sem mindegy, hogy hányadik helyen zárunk

A Haladás az Újpest vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga utolsó előtti játéknapján.
 
 
 
 
 

Mészöly: Nekünk sem mindegy, hogy hányadik helyen zárunk

A Haladás az Újpest vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga utolsó előtti játéknapján.

Szombaton este 18 órától az Újpest vendégeként lép pályára a Swietelsky Haladás az OTP Bank Liga utolsó előtti, 32. fordulójában. A hetedik helyen álló lila-fehér csapatnak még mindenképp pontot kell szereznie, hogy biztosítsa helyét az NB I-ben, hiszen négy egység választja el a kiesőhelyen álló MTK-tól, de a hatodik helyezett szombathelyiek számára sem tét nélküli a találkozó, hiszen lépegethetnek még előre a tabellán. A Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza honlapunknak nyilatkozott a találkozót megelőzően.

- Az Újpestnek még kell a pont a biztos bennmaradáshoz, ezért mindent el fog követni, és támadólag fog fellépni ellenünk. Mi pedig szeretnénk jól befejezni a bajnokságot, és nekünk sem mindegy, hogy mennyi szerzett ponttal, és hányadik helyen zárjuk a szezont – mondta Mészöly Géza. – Abban biztos vagyok, hogy nem lesz langyos meccs. Az Újpest ellen mindig meg szoktunk szenvedni, ezzel szerintem most sem lesz baj, de bízom benne, hogy a szenvedéssel eredményesség is párosul. Az idei Újpestet megfelelően jellemző szó talán a hektikus kifejezés, viszont tudnak nagyon jól is futballozni. Attól függ, milyen napot fognak ki, de ilyen szempontból megvan bennük a veszélyesség. Természetesen az is befolyásolja a játékukat, hogy az ellenfél, jelen esetben mi, milyen játékkal rukkolunk elő. Sok múlik majd azon, hogy mennyire tudunk erősek lenni védekezésben, és mennyire tudjuk megnehezíteni a lila-fehérek védelmének a dolgát, amelyben ott hátul azért szokott lenni hibapont – zárta a Haladás trénere.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Polgár, Wils, Devecseri, Bosnjak – Jagodics, Iszlai, Jancsó – Tóth M., Williams, Rácz.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!