Mészöly legalább a hatodik helyen zárná a szezont

Az OTP Bank Liga utolsó fordulójában a már biztosan kieső Gyirmótot látja vendégül Sopronban a Swietelsky Haladás.
 
 
 
 
 

Mészöly legalább a hatodik helyen zárná a szezont

Az OTP Bank Liga utolsó fordulójában a már biztosan kieső Gyirmótot látja vendégül Sopronban a Swietelsky Haladás.

Szombaton este 19 órától az NB I-től már biztosan búcsúzú Gyirmót FC Győr együttesét látja vendégül soproni albérletében a Swietelsky Haladás az OTP Bank Liga 33., zárófordulójában. Már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy a kisalföldiek nem tudják megőrizni NB I-es tagságukat, de a jelenleg hatodik helyen vasi zöld-fehérek számára egyáltalán nem mindegy, hányadik helyen zárják a bajnokságot. A Hali vezetőedzője, Mészöly Géza honlapunknak nyilatkozott a találkozót megelőzően.

- Motiváltan és agresszívan fogunk játszani, és fel vagyunk készülve arra is, hogy a kiesés ellenére a Gyirmót is biztosan jól akarja zárni a bajnokságot - kezdte Mészöly Géza. - Számunkra is nagyon fontos, hogy minél jobb eredménnyel tudjuk zárni a szezont. Az ellenfélben lesznek olyan játékosok, akikre nagyon kell figyelnünk: Novák Csanád és Vass Patrik is tud kellemetlenséget okozni. A gyirmóti védelemben több eltiltott is lesz, de a helyettesek bizonyítani akarják majd, hogy a következő szezonban is lehet rájuk számítani. Nagyon fontos számunkra, hogy legalább a hatodik helyet meg tudjuk szerezni, ez a célunk. Biztos vagyok abban, hogy nem langyos, hanem pörgős mérkőzés lesz, amit szeretnénk megnyerni.

A Mészöly által említett két gyirmóti futballistát, Novák Csanádot és Vass Patrikot nemrég a Haladással is szóba hozták. A tréner ezekre a pletykákra is reagált.

- Novák Csanádot valóban kinéztük, de semmi konkrétumot nem tudok mondani. Több kérője is akad, ráadásul nem is a Gyirmót játékosa, hanem a Vasasé, ezért velük kellene megegyezni. Nem egyszerű a helyzet, de tény, hogy szerepel a neve a noteszomban.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Jagodics, Jancsó, Devecseri – Polgár, Kiss B., Iszlai, Bosnjak – Rácz, Williams, Halmosi.

 
 
 • 3fortschritt2017május26.18:24ÚjVálasz

  Realista, Wils ötsárgás. Polgárt sem kell megcserélni, 3-4-3-ban nyomjuk hetek óta!

   
 • 2fortschritt2017május26.18:24ÚjVálasz

  Realista, Wils ötsárgás. Polgárt sem kell megcserélni, 3-4-3-ban nyomjuk hetek óta!

   
 • 1realista2017május26.14:44ÚjVálasz

  Alakul,csak még Polgárt és Jagodicsot kellene felcserélni,de gondolom ez lesz a nagy taktikai huzás...
  Hova tünt Wills?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!