Wills és Halmosi sorsa is eldőlt

Nagy bejelentés a Haladásnál.
 
 
 
 
 

Wills és Halmosi sorsa is eldőlt

Nagy bejelentés a Haladásnál.

Korábban Király Gábor és Predrag Bosnjak két-két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, péntek délután pedig újabb két alapember, Stef Wils és Halmosi Péter írta alá kontraktusát. Mindkét labdarúgó szerződése 2017. június 30-án jár le. A klubbal folytatott tárgyalások eredményre vezettek: a belga védő 2018. június 30-ig, a csapatkapitány pedig 2019. június 30-ig kötelezte el magát a Haladáshoz.

A 34 esztendős Stef Wils 60 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, két gólt szerzett, míg a 37 éves Halmosi Péter 363 elsőosztályú bajnokin 57 találatig jutott.

- Nagyon boldog vagyok, hogy újabb egy évig a Haladásban futballozhatok, ráadásul így legalább tiszta fejjel, nyugodtan mehetek el nyaralni - mondta Stef Wils a csapat hivatalos honlapjának. - Hiszem és remélem, hogy a klub és jómagam is jól jártunk a szerződéshosszabbítással. Örülök, hogy ősztől az új stadionban futballozhatok, természetesen minél jobb eredményt szeretnék elérni a csapattal. Egyelőre a klub javaslatára egy esztendőben állapodtunk meg, de amúgyis most csak erre a bajnokságra koncentrálok, aztán utána meglátjuk, mit hoz a jövő.

 
 
 • 5nagy5208312017május28.21:34ÚjVálasz

  Csak kapkodom a fejem! A nyugdíjas klub a Gagarin úton van! Jövőre a Hali rekordot dönt! Az átlag életkor tekintetében! Hogy aztán mankóval, járókerettel nem lehet a lassan guruló labdát sem utolérni...? A nyugdíjas klub tagjai elmennek csigát szedni! Délben értékelik, hogy ki mennyit tudott szedni! Egyiknek 10 csiga van a kosarában, a másiknak 8! Gabi bácsi kosarában egy sincs! Kérdik, nem látott egyet sem? De igen! Csak mire lehajoltam, a csiga huss...elszaladt! Hát sokkal több pontunk is lehetett volna az idei bajnokságban, ha nem tudott volna elszaladni a csiga Gabi bácsi elől!

   
 • 4foci11112017május28.11:55ÚjVálasz

  Mekkora szerencse hogy bent maradtak mert három nagyon szerencsés győzelem nincsen akkor ki estek volna de majd az idő meg oldja mert nem kell sokat várni és ebből a helyzetből csak N.B. 2 LESZ pár év talán 1-2 nem több .

   
 • 3realista2017május28.09:21ÚjVálasz

  Én a kis Cucunak is örülök.remélem a következő két év a nyugdij előtt elég lesz az érett felnöttes viselkedés-megtanulásához a pályán.De ez a lelkes vasi sziv kell nekünk!

   
 • 2Tila2017május28.09:16ÚjVálasz

  Sportszerű, intelligens. Tanár!!!
  Fiataljainknak jó példa, csak tanulhatnak tőle.
  (Tegnap is nagyon hiányzott a tengelyből.)

   
 • 1salfai2017május27.11:16ÚjVálasz

  Stef Wils egy főnyeremény.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!