A bajnok vendégeként kezd a Haladás

Sorsoltak az NB I-ben.
 
 
 
 
 

A bajnok vendégeként kezd a Haladás

Sorsoltak az NB I-ben.

Kedden délelőtt tartotta az OTP Bank Liga 2017–2018-as szezonjának sorsolását a Magyar Labdarúgó Szövetség. Az MLSZ elsőre az első három forduló párosításait tette közzé, mely szerint a bajnok Honvéd vendégeként kezdi meg a következő idényt a Haladás.

1. forduló, július 15–16.

Budapest Honvéd – Szombathelyi Swietelsky-Haladás

2. forduló, július 22–23.

Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Debreceni VSC

3. forduló, július 29–30.

Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Diósgyőri VTK

A 12 csapatos NB I július 15-én, szombaton rajtol, és 2018. június 2-án zárul. A mögöttünk hagyott szezonhoz hasonlóan háromszor 11 fordulót játszanak az együttesek – az első két körben felcserélt pályaválasztói joggal, majd a 23–33. fordulóban a 2016–2017-es szezon első hat helyezettje (Honvéd, Videoton, Vasas, Ferencváros, Paks, Haladás) hatszor otthon és ötször idegenben, a bajnokság többi résztvevője (Újpest, Debrecen, Mezőkövesd, Diósgyőr, Puskás FC, Balmazújváros) pedig ötször otthon és hatszor idegenben lép pályára.

Az OTP Bank Liga 2017–2018-as mezőnye: Budapest Honvéd, Videoton FC, Vasas FC, Ferencvárosi TC, Paksi FC, Szombathelyi Swietelsky-Haladás, Újpest FC, Debreceni VSC, Mezőkövesd Zsóry FC, Diósgyőri VTK, Puskás Akadémia FC, Balmaz Kamilla Gyógyfürdő.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!