Három új igazolás kezdő lesz a bajnok ellen

Szombaton este 20.30-tól a címvédő Budapest Honvéd otthonában kezdi a szezont a Swietelsky Haladás.
 
 
 
 
 

Három új igazolás kezdő lesz a bajnok ellen

Szombaton este 20.30-tól a címvédő Budapest Honvéd otthonában kezdi a szezont a Swietelsky Haladás.

Szombaton este fél kilenctől a címvédő Budapest Honvéd otthonában kezdi a 2017/18-as NB I-es szezont a Swietelsky Haladás együttese. A szombathelyi együttes felemás felkészülés van túl, és a keretben is történtek változások a nyáron. A csapat vezetőedzője, Mészöly Géza nyilatkozott az első bajnoki előtt várakozásairól.

- Amit elterveztünk, azt sikerült megvalósítani. Az idő rövidsége miatt gondoltuk azt, hogy ne menjünk edzőtáborba, ráadásul erős ellenfeleket tudtunk betenni a programba, ami szolgálta is a felkészülésünket. A Király Kupán kicsit fáradtabban mozgott a csapat, nem voltunk toppon, pedig már akkor többet szerettünk volna nyújtani, de fizikálisan nagyon le voltak terhelve a játékosok. Utána azért már jól sikerültek az edzőmeccsek, úgyhogy összességében elégedettek vagyunk. A keretünk valamennyire ki is cserélődött, kicsit megújult, hiszen voltak távozók, és vannak új játékosaink. Éppen ezért a csapat összecsiszolódása még folyamatban van, de remélem, hogy nagy akarattal és bátor játékkal tudunk kezdeni a bajnok otthonában. Az előttünk álló szezonban is folytatnunk kell, ami a Haladásra mindig is jellemző volt, hogy stabil védekezésből kiindulva idegenben és hazai pályán is veszélyesek tudtunk lenni.

- A Honvéd a BL-selejtezőn bizonyította, hogy nemzetközileg is erős csapat, gólt tudott szerezni Izraellben a Beer-Seva vendégeként, és egy-nullás hazai győzelemmel akár tovább is juthat – folytatta a Hali trénere. - Megmutatták a kispestiek, hogy mennyire stabil csapatuk van, és hogy a bajnoki címből még mindig tudnak erőt meríteni. Látszik, hogy egyben vannak és nagy az önbizalmuk, úgyhogy kemény, nehéz találkozóra számítok. Azonban már több alkalommal igazoltuk, hogy képesek vagyunk eredményes játékra a Honvéd ellen.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Polgár, Wils, Jagodics, Németh M. – Simon Á., Kiss B. – Williams, Tóth M., Bosnjak – Grumic.

 
 
 • 4realista2017július17.09:15ÚjVálasz

  Még egy folytatás: Ez a biró szép alattomosan elvezette a meccset-ismét...

   
 • 3nagy5208312017július16.22:21ÚjVálasz

  Gabi bácsinak megint volt 2 látványos vetődése! A baj, hogy akkor már a labda mögötte volt! Hja! 50 felett a reflexek sem a régiek! Csak a mellény! Meg a naci! Csak a nacitól a labda még eljut a hálóig! Az igazolásainkról: megint sikerült az NB 2 szemetjét összegyűjteni! Ezektől várunk előrelépést? Nem csak a pályaépítés körül vannak furcsaságok, a csapat megerősítései körül is!

   
 • 2realista2017július16.00:04ÚjVálasz

  Folytatom. Az öt és felesen belül a kapus az ur....-állitólag,de nem a Halinál...
  Lanzafame jó-2.osztályu- olasz futbalista,különben otthon játszana.Ő belőtte ..mert a "Király" vette komolyan. Nem tul nagy a mellénye???
  Simon nem sokat csinált,de azért egy sárgát csak-csak összehozott mindjárt...
  Kovács.mint játékmester???
  Életet a cserék hoztak a játékba,talán halmosit kivéve...

   
 • 1realista2017július15.10:25ÚjVálasz

  Jagodics továbbra is középen?
  Williams szélen?
  Hol van Rácz és a mi "Cucunk"?
  Grumic?A legnagyobb helyzeteket is kihagyó "magyar vándor?
  Simon csak összehoz néhány szabadrugást és sárgát...
  Bosnják-OK balbekkeben szerelni nem tudott soha,de futó balszélső?
  Mészölynek megártott a hőség???

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!