Csatárok nélkül próbál veszélyes lenni a Mészöly-csapat

Szombaton este a DVSC-t fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.
 
 
 
 
 

Csatárok nélkül próbál veszélyes lenni a Mészöly-csapat

Szombaton este a DVSC-t fogadja Sopronban a Swietelsky Haladás.

Szombaton este az OTP Bank Liga második játéknapján a Debrecen együttesét látja vendégül soproni albérletében a Haladás, amely az első játéknapon 2-0-ra kikapott a címvédő Honvéd vendégeként. A bajnokságot a DVSC is vereséggel kezdte, így mindkét csapat első pontjaiért fog küzdeni. A szombathelyi gárda vezetőedzője, Mészöly Géza honlapunk nyilatkozott várakozásairól.

- Szeretnénk hatékonyabb támadójátékot nyújtani, mint az első fordulóban, habár csatárok híján állunk. A héten igazolt Ramosnak még nincs meg a játékengedélye, Grumics pedig továbbra is sérült - kezdte Mészöly Géza. - Ebből a szempontból azért vannak nehézségeink, de remélem, hogy aki lehetőséghez jut, az átérzi ennek a jelentőségét, és még nagyobb erővel tudunk majd támadni. A szervezettségünk megvolt a Honvéd ellen, de még ha csatárok nélkül is, de jobban kell veszélyeztetnünk a debreceni kaput.

- A DVSC-nek minőségi játékosai vannak, és a csapatuk eléggé támadólag lépett fel a Mezőkövesd ellen. Biztos, hogy ellenünk még nagyobb akarattal fognak játszani. Abszolút van potenciál a Debrecenben, úgyhogy ezúttal sem számítok könnyű mérkőzésre - tette hozzá a Hali trénere.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király - Jagodics, Wils, Németh Mi. - Polgár, Simon, Kiss B., Bosnjak - Rácz, Williams, Medgyes.

 
 
 • 2realista2017július21.23:46ÚjVálasz

  Ismét rossz előérzeteim vannak....
  Grumics lesz a második Calvente?

   
 • 1salfai2017július21.19:59ÚjVálasz

  Próbál, de nem lesz. Csak egy kérdés: A csatársorunk átlagmagassága eléri a 160 cm-t? A Mészárost, meg a Szatmárit talán a lábaik között ki tudják kerülni!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!