Mészöly: Összeszedetten, koncentráltan és bátran lehetünk eredményesek

Szombaton este a DVTK együttesét fogadja soproni albérletében a Swietelsky Haladás.
 
 
 
 
 

Mészöly: Összeszedetten, koncentráltan és bátran lehetünk eredményesek

Szombaton este a DVTK együttesét fogadja soproni albérletében a Swietelsky Haladás.

Szombaton este 18 órától a DVTK együttesét látja vendégül a Swietelsky Haladás az OTP Bank Liga harmadik fordulójában. A Hali a kispesti vereség után múlt héten legyőzte a Debrecent, a Diósgyőr pedig a Vasas elleni siker után döntetlent játszott a címvédő vendégeként. A szombathelyi csapat vezetőedzője, Mészöly Géza honlapunk nyilatkozott várakozásairól.

- Harcos, kemény mérkőzés várható, amelyen agresszívabb ellenfélre és több párharcra számítok, mint a DVSC ellen a múlt héten. Természetesen szeretnénk megismételni azt a játékot, amit a Debrecen ellen egész meccsen nyújtottunk. A DVTK két idegenbeli mérkőzéssel kezdte a bajnokságot, és a Vasas, valamint a Kispest ellen is nagyon jó játékot produkáltak a miskolciak. A két spanyol játékosuk nagyon jól mozgatja a csapatot, és megvannak a magas, jól fejelő támadóik. Sok fejpárbajra is kell számítanunk, és szó szerint fel kell nőnünk ehhez a feladathoz, mert mi lényegesen alacsonyabbak vagyunk.

- Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, az összeszedettség, a koncentráltság és a bátorság kell, hogy jellemezzen minket. Ugyanazon a pályán játszunk, ahol ezt áprilisban már sikerült megvalósítanunk a Diósgyőr ellen, és egy héttel ezelőtt a DVSC ellen is, úgyhogy bizakodóak vagyunk.

A Haladás várható kezdőcsapata:

Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Kiss B, Simon Á., Tóth M. – Rácz, Williams, Medgyes.

 
 
  • 1realista2017július29.10:30ÚjVálasz

    Nem igen látom a megfontoltan és alapos vizsgálaton átesett ujonnan igazolt sztárfocisták szerepeltetését....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!