Ki fog itt gólt rúgni? Kikapott Pakson a Haladás

Idegenbeli veresége után nincs könnyű helyzetben a Haladás.
 
 
 
 
 

Ki fog itt gólt rúgni? Kikapott Pakson a Haladás

Idegenbeli veresége után nincs könnyű helyzetben a Haladás.

Az előző fordulóban elszenvedett háromgólos hazai vereséget igyekezett kijavítani a Haladás Pakson, ahol azonban kevés csapatnak terem babér, hiszen a 2016-17-es bajnokságban csupán a DVTK tudott nyerni a Fehérvári úton.

Borzasztóan gyenge első félórát követően a 31. percben láthattunk először labdarúgásra emlékeztető megmozdulásokat, ekkor Bartha gyönyörű mozdulattal lőtt kapásból, Király azonban a helyén volt. Ugyanebben a percben Ramos szerzett labdát a Paks tizenhatosán belül és éles szögből a kapufát lőtte telibe. Ennyivel azonban meg kellett elégednünk a csapatoktól az első játékrészre, több érdemlegesre nem futotta.

A fordulást követően már nem kellett ennyire szenvednünk, tizenhét perc alatt két gól is esett. Az 57. minutumban egy szöglet után Lenzsér csúsztatott Szabóhoz, a védő pedig közelről a hálóba lőtt, 1-0. Öt perccel ezután egy remek kontra végén Hahn lövését még bravúrral védte a mackónadrágos portás, a kipattanót viszont Bartha nem hibázta el, 2-0. Elkapta a fonalat a hazai csapat, három perc múlva majdnem jött a harmadik, de Bertus nagy helyzetben a bal alsó mellé lőtt.

A 77. percben feljegyezhettük a Haladás első nagy helyzetét - jobb később mint soha -, Ramos a tizenhatoson belül átvette a labdát, az utolsó pillanatban viszont Gévay odaért és nagyot mentett. Tóth is szépíthetett volna nem sokkal később, lövése kicsivel kerülte el a jobb felsőt. Bartha a 83. percben könnyedén duplázhatott volna, ordító helyzetben viszont nagyon rosszul fejelt. A Haladás a most futó bajnokságban már harmadjára nem tudta bevenni ellenfele hálóját, így pedig nehéz meccset nyerni, ezúttal sem sikerült még a pontszerzés sem.

 
 
 • 8mflex12017augusztus07.21:12ÚjVálasz

  Nem gondolnám,hogy állandóan a fiatalokat kellene hibáztatni.
  Most is ők voltak a legjobbak.Ott voltunk a meccsen,élőben láttuk Őket.
  Több idősebb játékos példát vehetne a hozzáállásukról.

   
 • 7kati432017augusztus07.10:58ÚjVálasz

  Minden véleménnyel egyet kell értenem! A főcímre azt válaszolom, hogy a Rácz, a Tóth M, a Kiss G biztos, hogy nem fog gólt rúgni! Amit berúgtak, az a vak tyúk is talált szemet esete volt! De igazából nem a játékosokat hibáztatom, hanem azokat, akik szerződtették őket! A fiatalok meg csak a pénzszerzés miatt kaptak és kapnak lehetőséget! Mészölynek meg megmondják a csapat összeállítását! Én is "realista" szemmel nézem a jövőt! NB. II. és üres új stadion!

   
 • 6maximics2017augusztus06.21:34ÚjVálasz

  Realistának: Nagy Gabi a nyáron igazolt a ZTE-be. Az első két bajnokin nem játszott, a kispadon sem ült. Ősszel lesz 32 éves.

   
 • 5sala12017augusztus06.20:20ÚjVálasz

  Iszlairól történő lemondás már előrevetítette, hogy nagy baj lesz.
  Ráadásul NB2 -es szintű játékosok "megszerzése"/ Simon,Grumics/, Halmosi, Kovács mellőzése, az akadémiás gyerekek többsége NB2.-es szintű gyenge fizikummal, de lehetne még sorolni !

   
 • 4realista2017augusztus06.14:32ÚjVálasz

  Egy város csapata akkor lelkes és jó,ha hazai kötődésü játékosok játszanak -zömmel-ezek meg ideegen,jött-menteket,akiknek semmi kötődésük nincs ,-aztán leigazolnak.Tönkrement az eladott kis Kokó,most követte Radó,Ugrai vergődik,Nagy Gabi hova lett,mi lesz a sorsa a Gaál gyereknek,stb,,Ez nem tudatos csapatfejLesztés,ad-hoc kapkodás és várakozás ki jelentkezik,azok közül,aki másnak már nem kell...Cucuval igenis kezdetni kellene,nem pedig a tragédia közepén beállitani...Vörös meg csak vigyorogjon és bizzon a nincs miben...Jól fog mutatni a Király Gábor stadionotok,600-800 nézővel az NBII.-ben..Gazdaságos lesz...

   
 • 3maximics2017augusztus06.08:07ÚjVálasz

  Salfai, Tila: minden szavatok igaz. Annyit tennék hozzá: ekkora fizetésekért jobban kellene hajtani a pályán. Ahogy mondják: meg kéne halni. Én most egyenes utat látok az NB II-be. Haldokló csapat kapja majd a stadiont?

   
 • 2Tila2017augusztus06.08:02ÚjVálasz

  Ugyan ezt szerettem volna mondani Rácz Feriékről. Milyen "szakemberek" a miénkek, milyen a szemük a focihoz? Sorra küldjük-veszítjük el értékeinket, kikből mások szépen profitálnak. És hozunk ide Istenadta tehetségeket (Dudás és tsa-i). Iszit most veszítjük, pedig lehet, hogy nem kérne többet, mint Grumics. Nagy ára lesz (van) ennek a szakmai analfabetizmusnak!

   
 • 1salfai2017augusztus06.00:03ÚjVálasz

  A szokásos összeomlás, kapkodás a köbön, balszerencse. A gólarányunk 1-7, közben a volt Haladás játékosok közül Nagy Patrik 2 gólt, Rácz Feri(10 perc alatt) 2 gólt rúgott
  Ebben a szégyenteljes szereplésben a Mészöly is benne van vastagon, jó lenne új edző után nézni, mert Haladás hagyomány, hogy a gödörből a csapatot csak egy új edző tudja kihúzni, persze nem a menedzser típusú (SzL)!
  Egyszerűen érthetetlen, hogy a legjobb játékosunk - Kovács Lóri miért nem játszik.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!