Halmosi Péter kikerült a Haladás keretéből

Edzésekre nem kell járnia, de nincs száműzetésben a közönség kedvenc – állítja Mészöly Géza vezetőedző.
 
 
 
 
 

Halmosi Péter kikerült a Haladás keretéből

Edzésekre nem kell járnia, de nincs száműzetésben a közönség kedvenc – állítja Mészöly Géza vezetőedző.

A szombati Haladás‒Balmazújváros mérkőzésen nem lesz tagja a szombathelyiek keretének a korábbi 36-szoros válogatott játékos, Halmosi Péter. A Rangadó.hu megkeresésére Mészöly Géza vezetőedző nyilatkozott a 37 éves csapatkapitány helyzetéről.

‒ Amikor Péterrel szerződést hosszabbítottunk, akkor a vezetőség velem egyeztetve felvázolta neki, hogy egy új időszámítás következik, amelyben azt kéri a klub tőle, segítse a fiatalokat, hogy minél jobban be tudjuk őket építeni. Tisztáztuk azt is, hogy egy-egy alkalommal az is előfordulhat, ha én úgy ítélem meg, akkor nem kerül a keretbe. Most az ötödik fordulóban pontosan ez történt, ezért a Balmazújváros elleni mérkőzésen nem lesz a keret tagja – nyilatkozta Mészöly Géza, aki elmondta, Halmosinak az edzéseket sem kell látogatnia.

‒ Természetesen az első csapattal szeretne készülni, ám mondtuk neki, hogy most ne legyen az edzéseken. De természetesen nem száműzetésről van szó – tette hozzá a tréner.

Halmosi Péter megerősíteni és cáfolni sem kívánta a hírt, bővebben egyelőre nem szeretne nyilatkozni az ügyről, és kérte a portált, hogy a klubot kérdezze. A Haladás ügyvezetője, Tóth Miklós egyelőre nem válaszolt hívásokra...

 
 
 • 8salamana2018szeptember19.00:59ÚjVálasz

  "Egyébként a szurkolók kedvencének, Halmosinak voltak már gondjai a megfelelő viselkedéssel, egy évvel ezelőtt emiatt ki is rakták egy időre a Haladásból és még az edzésekre se járhatott.." A belinkelt cikkből egy szóval sem derül ki, hogy a viselkedése miatt nem játszhatott, sőt, ott a fiatalok beépítésére hivatkoztak. Ez így nagyon rosszindulatú cikk, a nyugat.hu-t teszi hiteltelenné! Ezért nincs "hús-vér" szerzője e cikknek?

   
 • 7realista2017augusztus12.13:53ÚjVálasz

  Egyébként szombat 14 óra és egy szó sem jelent meg sem a tervezett összeállitásról,sem az edző elképzeléseiról,elvárásairól.
  Szomoru,de még Balmaz ellen is boritékolom a "nagy csapást".,bár bizonyára több "volt abban a meccsben is"...

   
 • 6realista2017augusztus12.13:45ÚjVálasz

  Salfai.Más ha Halmosi kezd és 60 perc után elfáradva lecserélik,mert már nem birja tovább a szive,mint ,ha vesztett helyzetben-amikor nyilván ő sem tud a maradék 10 percbent csodát tenni-akkor beteszi a magyar "csodaedző'.Ezt ő tudatosan,saját igaza bizonyitására,előre megfontoltan tette igy,de pár hónap és-végre-mehet a "levesbe"..

   
 • 5salfai2017augusztus11.20:17ÚjVálasz

  Azért valljuk meg őszintén: a Halmosi az utolsó meccseken nagyon gyenge volt. Volt olyan meccs, hogy egyetlen jó átadása nem volt. Én nagy szurkolója voltam neki, de már a Halmosi Zolinak is, de ezt a nyilatkozatot nyilvánosan nem kellett volna. Megérdemelte amit kapott.

   
 • 4salfai2017augusztus11.20:16ÚjVálasz

  Azért valljuk meg őszintén: a Halmosi az utolsó meccseken nagyon gyenge volt. Volt olyan meccs, hogy egyetlen jó átadása nem volt. Én nagy szurkolója voltam neki, de már a halmosi Zolinak is, de ezt a nyilatkozatot nyilvánosan nem kellett volna. Megérdemelte amit kapott.

   
 • 3Tila2017augusztus11.14:53ÚjVálasz

  Majd játszik Dudás, Calvante és Overdoz!

   
 • 2realista2017augusztus11.14:52ÚjVálasz

  Fáj Mészölynek és néhány komájának,hogy Halmosi és az öreg Cucu ma is szeretettebb,mint az ő "bevásárlásaik".Rossz vége lesz ennek az idénynek,pupunkon a stadionnal és pénzügyi terheivel...
  Nem én leszek -sajnos-az utólsó,aki megvárom itt a "rendszerváltást" és addig agyő...

   
 • 1Szup2017augusztus11.13:31ÚjVálasz

  Hmm

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!