Jól kezdett, de kikapott a Haladás

Nem sikerült a bravúr a bajnokesélyes Videoton otthonában.
 
 
 
 
 

Jól kezdett, de kikapott a Haladás

Nem sikerült a bravúr a bajnokesélyes Videoton otthonában.

Új edzőjével a kispadon, bátran kezdett a Szombathelyi Haladás. Az ausztrál Williams már az első percekben vezetést szerezhetett volna. Aztán persze jöttek a Videoton percei. Hadzic a 15. és a 18. percben is távolról próbálkozott, Királynak bravúrra volt szüksége.

A 30. percben Ramos ismét a Haladásnak szerezhetett volna vezetést, Juhász az utolsó pillanatban tisztázott. A 35. percben azonban már megszerezte a vezetést a jobban focizó Haladás. Williams engedett előzékenyen egy labdát a két perccel korábban pályára lépő Németh Máriónak, aki köszönte szépen, és első labdaérintéséből, 19 méterről verhetetlen gólt lőtt. 0-1.

Williams a 40. percben növelhette volna tovább az előnyt, de kihagyta a büntetőt, amit Ramos lerántásáért ítéltek meg.

A szünet után egy másik Videoton futott ki a pályára. Nem is kellett sokat várni az egyenlítésre. Az 52. percben Lazovicsot felejtették ott a kaputól 10 méterre a Haladás védők, a csatár Suljic beadását fejelte be Király kapujába. 1-1.

Az 59. percben ismét Lazovics került hatalmas helyzetbe, de elszúrta a kínálkozó lehetőséget. Nagy küzdés után, öt méterről gurított mellé. Nem hibázott három perccel később Pátkai, aki góljával megfordította eredményt. 2-1.

A második félidőre széteső Haladás a 90. percben újabb gólt kapott. Scepovic volt eredményes. 3-1.

A Videoton szerezte meg a három pontot. A Haladás kispadján vereséggel mutatkozott be Pacsi Bálint, annak ellenére, hogy nagyon jól kezdték a találkozót, akár az első félidőben el is dönthették volna.

 
 
 • 9realista2017szeptember11.22:29ÚjVálasz

  Az edzők "pozitiv" nyilatkozatait meg "lenyelik " a nagy-vezetők...A szurkolók -valószinüleg-nem...-sokáig,mert lassan a végén leszünk...
  Sem Mészöly nem ismerte igazán a játékosok igazi,rejtett képességeit,de -ugy tünik-Pacsi sincs teljesen rendben ezzel.
  Mindenki azt játsza,amire a legalkalmasabb.Sokszor idéztem már a tanár urat,Lakat Károlyt:kiválasztom a lehető legjobbakat az adott feladatra és keretből és azokra szabom a taktikát...

   
 • 8nagy5208312017szeptember11.19:55ÚjVálasz

  Azért a vezetőségnek meg kellene néznie néha a tabellát! Reménytelen helyzetben vagyunk! De ne csodálkozzunk, megint az NB 2-ből töltötték fel a játékoskeretet! Nem az edző focizik a pályán! De a nyilatkozatokkal is óvatosabbnak kellene lenni! Most is helytállt a Hali! Csak kikapott! A Fradi ellen is remek volt a csapat! Csak kikapott! Hát egyszer játsszunk szarul, de nyerjünk! Elég a remek vereségekből!

   
 • 7kati432017szeptember11.17:51ÚjVálasz

  A jó emlékű Hoffi Gézát idézem: Ha egy bordélyház nem működik rendesen, akkor nem a főnöknőt kell elküldeni, vagy a bútorokat kell kicserélni, hanem a lányokat kell lapátra tenni! Na ezt kellene nálunk is alkalmazni!

   
 • 6senior2017szeptember11.13:42ÚjVálasz
  Idézet: realista
  Király reflexei negativ gyorsulással jellemezhetők ismét ,és a zsákszerü ledőlése is maradt. a szüksééges vetődések helyett...Talán inkább Jancsó helye...
  ...

  Gabi meccsről-meccsre egyre cikibb. Tegyék már a kispadra, az ő érdekében is.

   
 • 5franci1112017szeptember11.10:12ÚjVálasz

  Nem igazán érthető az olyan tett mint amilyet a Szombathelyi Haladás csapat tulajdonosa tett,ugyan is elküldte a csapat edzőjét. A második vélemény írója " Sajnos Mészöly elküldése a biztos kiesést jelenheti" Annyit még hozzá írnék,hogy a bajnok esélyestől a 3:1-es vereség nem nevezhető súlyosnak.

   
 • 4realista2017szeptember10.23:16ÚjVálasz

  Király reflexei negativ gyorsulással jellemezhetők ismét ,és a zsákszerü ledőlése is maradt. a szüksééges vetődések helyett...Talán inkább Jancsó helye...
  Devecserit belső védőként játszatni -sokszor igazolódott-alapvető tévedés....
  Hol van Rácz?
  Mi a fene történt az ausztrállal?

   
 • 3karikas2017szeptember10.21:53ÚjVálasz

  Nem lesz gagyi az új stadion ezeknek a profiknak?

  Tejelj még Brüsszel!!!
  Még! Még! Még!

   
 • 2idealista2017szeptember10.20:23ÚjVálasz

  Sajnos Mészöly elküldése a biztos kiesést jelentheti.........

   
 • 1foci11112017szeptember10.19:39ÚjVálasz

  Gyenge játékkal verték a halikát ha jobban játszik és hajt a Vidi akár 6-7 góllal megy haza a halika .

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!