Javultunk, de ez még mindig nem elég

A holland edző úgy látta, hogy a szerencsésebb csapat nyert.
 
 
 
 
 

Javultunk, de ez még mindig nem elég

A holland edző úgy látta, hogy a szerencsésebb csapat nyert.

Pacsi Bálint: Az eddigi meccsekhez képest most tudtuk az általam elképzelt futballt a legtovább játszani. A futballfitneszünk megint javult, most már 75 percig azt kaptam, amit vártam. Az első félidőben a 20. perctől kezdve ült a játékunk, a másodikban pedig mozgosítottuk minden erőnket, nem döntetlenre játszottunk, nyerni akartunk. Ám egy kapitális hiba, két játékos közötti rossz kommunkáció miatt gólt kaptunk. Kiss Tamás szép gólt lőtt, már vártam tőle a találatot: folyamatosan építgettük fel őt, kívánom, hogy maradjon ilyen szorgalmas és alázatos, mert akkor, ha továbbra is így dolgozik, szép jövő előtt áll.

Erik van deer Meer: Az utóbbi öt mérkőzés eredménytelensége miatt nagy nyomás volt rajtunk, mind a klub, mind a szurkolók részéről. Jókor szereztünk vezetést, de ami a büntetőnket illeti, kollégám, Pacsi Bálint a lefújás után elmondta, szerinte nem volt az, én nem láttam jól az esetet. Ha nem volt az, akkor ezúttal szerencsénk volt, máskor azt éreztem, hogy ellenünk ítéltek jogtalanul 11-est. Sok labdát veszítettünk a saját térfelünkön, amiből az ellenfél rengeteg támadást vezetett, egy ilyen után lőttek egy valóban egy fantasztikus gólt. Örülök a győzelemnek, köszönöm szurkolóinknak, hogy ilyen távolra is ilyen ennyien elkísértek bennünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!