Egyre nagyobb bajban a Haladás

A DVTK lemosta a pályáról Pacsi Bálint csapatát.
 
 
 
 
 

Egyre nagyobb bajban a Haladás

A DVTK lemosta a pályáról Pacsi Bálint csapatát.

Az első 45 perc komoly erőpróba elé állította a találkozóra kilátogató kevéske nézőt, hiszen ebben a hűvös időben, ha valaki elalszik, annak könnyen komoly beláthatatlan következményei lehettek volna.

25 percet kellett várni az első helyzetre, Mészáros fejesét védte nagy bravúrral Antal, majd három perccel később Rácz villanásánál volt dolga a DVTK kapusának.

Több említésre méltó jelenet nem történt ebben a játékrészben.

A 49. percben a csereként beálló Ugrai Roland remek szabadrúgása után Lipták szerezte meg a vezetést a DVTK-nak. Nagyon okos gólt fejelt. 0-1. Egy perccel később jöt a következő diósgyőri gól. Ugrai szerezte a szundikáló Haladás védelem mellett. 0-2.

A szombathelyiek játéka tejesen szétesett, idő kérdése volt az újabb DVTK-gól. A 70. percig kellett rá várni, Nono lőtte messziről, a felső lécről vágódott a gólvonal mögé. 0-3.

A mérkőzés hajráját megnyomta a hazai csapat, Ramos kapufát is fejelt, de a csúfos vereséget nem tudta elkerülni.

 
 
 • 12hoppika2017október30.05:42ÚjVálasz

  Többséggel ellentétben én nem értek a focihoz ezért csak pár kérdés merül fel bennem, Grumics sérült vagy miért nem játszik? ( Több helyen is azt mondták anno "ha sérüléséböl felépül jelentös erősitése lessz a Haladásnak"),vagy ö is csatkakozott a Dudás-Calvente duóhoz? Akadémiával kapcsolatban,az érdekelne ott szerzödés van " Hófehérkével" hogy "Kerti törpéket" kell kinevelni? Várom a hozzáértök válaszát!

   
 • 11belabo2017október30.00:47ÚjVálasz

  A tulajdonos dönti el, hogyan tovább. Illés Béla diktál, a város, mint kisebbségi tulajdonos csak arra való, hogy az alaptőke-arányos részét (az adófizetők pénzéből) befizesse. Itt a stadion, 200 éve nem volt ilyen jelentőségű építkezés a városban (Puskás Tivadar). Akkor meg miért nem mindegy, hogy Felcsúttal, vagy Uraiújfaluval játszik majd nagy múltú csapatunk a jövőben?

   
 • 10Szup2017október29.15:21ÚjVálasz
  Idézet: realista
  Nevetlen,Bódog előtt vergődő DVTK is agyonverte a Haladás vezetők által "összehozott" csodacsapatot.valaki azt irta,mit várhatunk a 16-18 éves gyerkektől?
  ...

  Szerintem az Akadémia egy gazdasági vállalkozás. Focistákat gyártanak eladásra. Miért baj az? Aki többet fizet, viheti. Modern emberkereskedelem.

   
 • 9franci1112017október29.09:47ÚjVálasz

  Sajnos az olyan "játékosok" akiknek csak a neve az azok sajnos focizni sem tudnak.Még a Belaba által javasolt összeget a 85000Ft-ot. sem érdemlik meg szerény véleményem szerint.

   
 • 8franci1112017október29.09:47ÚjVálasz

  Sajnos az olyan "játékosok" akiknek csak a neve az azok sajnos focizni sem tudnak.Még a Belaba által javasolt összeget a 85000Ft-ot. sem érdemlik meg szerény véleményem szerint.

   
 • 7realista2017október29.08:59ÚjVálasz

  Nevetlen,Bódog előtt vergődő DVTK is agyonverte a Haladás vezetők által "összehozott" csodacsapatot.valaki azt irta,mit várhatunk a 16-18 éves gyerkektől?
  A nagy Illés "Akadémia" hány éve nyeli a pénzt és hova lettek a neveltek-köztük Pacsi edző -zseni tanitványai,?Hja,aki valamire való volt,azt eladták,mert a bevétel a fő,no nem a nézők jegyvásárlásából...Tóth-Vörös.Illés trio! Ha nem a város.megye hirneve a fontos-és azért dolgoztok,akkor menjetek máshova,vagy állami közmunkára! A cosda igazolásaitokat meg vigyétek magatükkal,ne a mi pénzünkből etetgessétek őket és magatokat!

   
 • 6salamana2017október29.04:07ÚjVálasz

  Még sok vereség kell, hogy teljesen lemenjen a csodacsapat értéke, és akkor jöhet a megmentő tezsvér, aki kihúzza a csődből a bandát! Minden a terv szerint!

   
 • 5Tila2017október28.20:14ÚjVálasz

  Ami itt folyik az politikai, vezetési és menedzselési hiba. Életem során sok-sok kiesést (visszajutást) megéltem, de úgy tűnik ennyire szánalmasra és megalázottra egyik sem "sikeredett". Bármely más fatornyos falu egy ilyen kiugrási lehetőséget üstökön ragad. Csak a Nyugat királynője ilyen élhetetlen!!!
  Megyei, városi Vezetők! Attól vagytok azok, hogy két lépéssel előrébb jártok, mint más. Ti viszont bocs, de kettővel hátrébb (stílszerűen 3-al) vagytok. Hamarosan egy sor másik településnek is lesz ilyen, vagy különb stadionja, melyhez csapat is dukál. Már írtam: mit ér az új színházépület színészek nélkül, vasút utasok nélkül...

   
 • 4tomi19662017október28.20:00ÚjVálasz

  Az már a vég!!! Vegye már észre valaki, hogy 16-20 éves tacskó Illés Akadémista esetlen (és sajnos, mint a tények bizonyítják), képzetlen gyerekekkel csak az NB II. felé vezet az út!!! Illés Béla mire vársz? Igazolj már 5-6 igazi focistát is !!!

   
 • 3anonym192017október28.19:12ÚjVálasz

  nessze neked stadión... focizni meg egyik sem tudd veréb az aki kimmegyy rá!

   
 • 2Belaba2017október28.18:34ÚjVálasz

  Akkor mégsem tanultak meg focizni attól, hogy épült egy új stadion ?
  Abetyárjáthát...
  Alternativ javaslatom, a nemlétező foci mellé, hogy legyen az új stadion vásárcsarnok. Mindenki jobban jár, személyzet megoldva, ládákat cipelni meg söpörni talán megtanulnak. Fizetésetek meg mint rendesen a munkáért 85.000Ft

   
 • 1goreny2017október28.17:50ÚjVálasz

  Illene mar Kiralyt nyugdijba kuldeni......

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!