Szombathelyi Swietelsky-Haladás - DVTK 

A Hali utolsó soproni túrája jön

Lassan ötven napja nem nyertünk. Nagyon kellene a három pont.
 
 
 
 
 

A Hali utolsó soproni túrája jön

Lassan ötven napja nem nyertünk. Nagyon kellene a három pont.

Szomorú a helyzet, ha a tabellára nézünk. A Szombathelyi Swietelsky-Haladás éppen csak a "vonal" felett van. Három kellemetlen tény az eddigi tizennégy forduló alatt:

miénk a legtöbb vereség (tizennégy meccsből kilenc) miénk a legkevesebb szerzett gól (csak tizenegy, ami 0,79-es átlagnak felel meg) miénk a legrosszabb gólkülönbésg (mínusz tizenhat)

A Pacsi Bálint irányította gárda legutóbb szeptember 16-án nyert - az Újpest elleni 1–0 a fiatal edző eddigi egyetlen sikere a Haladás élén. Valami ilyesmit kellene az utolsó soproni túrán produkálni.

A Haladás egyébként eddig 31 mérkőzésen lépett pályára a soproni Káposztás utcában. 14 győzelem, 8 döntetlen és 9 vereség a mérleg, 42–38 a gólkülönbség. Jó lenne ezen javítani.

A 15. fordulóban a vasiak a Paksi FC-t fogadják. A Csertői-csapat a középmezőny tagja, kiegyenlített teljesítményt nyújt. Ebben a bajnokságban éppen ellenünk nyertek először: a Duna-parti meccsen 2–0-ra győztek a tolnaiak, a gólokat Szabó János és Bartha László szerezték.

A találkozón eltiltottja egyik csapatnak sem lesz, a Haliban Tóth Benjámin, Devecseri Szilárd és Jancsó András sérülés miatt nem szerepelhet. A meccs 15.30 órakor kezdődik.

 
 
 • 3maximics2017november04.11:39ÚjVálasz

  Még három kellemetlen tény. 1. Mi szereztük a legkevesebb pontot idegenben (1-et.) 2. Mi kaptuk a legtöbb gólt otthon. 3. Csak mi nem győztünk eddig idegenben.

   
 • 2sala12017november04.10:56ÚjVálasz

  Nagyon fontos, hogy rutinos játékosok /Halmosi, Németh Márió/ is kezdők legyenek.Ez az utolsó lehetőség, hogy elöbbre lépjünk a kiesés elkerülése érdekében. Ha így sem sikerül, úgy már óriási a baj!

   
 • 1realista2017november04.10:33ÚjVálasz

  Pacsinak még összeállitásra sem futotta?
  Grumicsot legalább kötelezzék arra,hogy a meccsek alatt folyamatosan körözzön a pálya mellett...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!