Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Debreceni VSC 

Így köszönt el Ramos és Williams a Haladás szurkolóitól

A két légiós csatár a szurkolókat és a klubot is méltatta. Búcsú.
 
 
 
 
 

Így köszönt el Ramos és Williams a Haladás szurkolóitól

A két légiós csatár a szurkolókat és a klubot is méltatta. Búcsú.

Távozik a Szombathelyi Swietelsky-Haladástól a brazil Myke Bouard Ramos. A csatár az MTK Budapesttől kölcsönbe érkezett hozzánk egy évre - ezt telt le most, és a kék-fehérek kezdi meg a felkészülést a 2018/2019-es szezonra a Haladásban a 92-es mezben szereplő játékos. Myke 20 meccsen 4 gólig jutott nálunk.

David Joel Williams 2,5 évet töltött el Szombathelyen. A vasiak első ausztrál játékosa 66 mérkőzésen 20 góllal örvendeztette meg a szurkolókat. A szerződése lejárt, és a zuhanyhíradó szerint újabb földrész kerülhet Dave futballtérképére, hiszen Dél-Koreából van ajánlata.

„Itt az idő, hogy elköszönjek a csapattól. Nagyon jól éreztem magam, de így alakult most mennem kell tovább. Nagyon szép emlék marad ez az egy év, örülök, hogy megismerhettem a csapatot, és az ott dolgozókat.. Megszeretném köszönni mindenkinek, a Haladás vezetőségének, a csapatnak, azoknak akik segítették a csapatot, a szakembereknek, a szurkolóknak és tényleg mindenkinek aki nap mint nap odafigyelt Ránk és segített. További sok sikert kívánok a csapatnak! Hajrá hali”

Ezt Ramos az Instagramon írta egy frissen kitett fotója mellé.

Myke Bouard Ramos (@mykebouardramos) által megosztott bejegyzés,

David Williams szintén elköszönt, ezek az ő szavai:

Eljött az idő, búcsút veszek a Haladástól. Külön köszönettel tartozom a szurkolóknak: hihetetlenül csodálatos és elhivatottak vagytok - a legjobbak ebben a bajnokságban! Köszönöm a csapattársaimnak az együtt töltött időt, a szememben mind legendák vagytok! Köszönöm a szakmai stáb és a vezetőség munkáját - Ti mindnyájan hozzájárultatok ahhoz, hogy sikeres legyen a pályafutásom. Hálás vagyok, hogy együtt dolgozhattunk, köszönöm azt az erőfeszítést, amit ezért a klubért tettek! Imádtam a Haliban játszani, bízom benne, hogy egy napon visszatérhetek!

David Williams (@davewi11iams) által megosztott bejegyzés,

 
 
 • 2amadeus2018június07.08:42ÚjVálasz

  Hát egyikük sem váltotta meg a világot.Jól érezték magukat Szombathelyen, ezért is állnak tovább.

   
 • 1Tila2018június07.07:10ÚjVálasz

  Aki kicsit is szombathelyi, érti és köszöni szavaitokat!
  Minden jót Nektek és viszlát: Miket még látjuk és Wili-t?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!