Hazai pályán újra kikapott a Haladás

Most az ugyancsak gyöngélkedő Mezőkövesd verte meg.
 
 
 
 
 

Hazai pályán újra kikapott a Haladás

Most az ugyancsak gyöngélkedő Mezőkövesd verte meg.

A Mezőkövesd 2-1-re győzött a sereghajtó Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 21. fordulójában.

A találkozó előtt mindkét gárda hat bajnoki óta volt nyeretlen, így Kuttor Attila vezetőedző együttese mozdult el a holtpontról, míg Horváth Ferenc csapata egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül, hiszen hátránya már 14 pont a bennmaradást jelentő tizedik helyen álló Diósgyőrrel szemben.


OTP Bank Liga, 21. forduló:
Szombathelyi Haladás-Mezőkövesd Zsóry FC 1-2 (1-2)
--------------------------------------------------
Szombathely, 1930 néző, v.: Szőts
gólszerzők: Rui Pedro (23.), illetve Drazic (32., 38.)
sárga lap: Bamgboye (48.), Németh Mi. (65.), Ofosu (78.),
illetve Meszhi (15.), Szappanos (72.), Vajda (73.)

A szombathelyieknek gyakorlatilag már minden hátralevő mérkőzésük élet-halál kérdés, ennek ellenére egyik csapat sem kezdett nagy lendülettel, korán felhangzott a füttykoncert az elégedetlen hazai szurkolóktól. A félidő közepén aztán vezetést szerzett a Haladás, de nem örülhetett sokáig, mert a vendégek néhány perc alatt fordítottak, s a mérkőzést is eldönthették volna: Drazic előbb a 32. percben használta ki, hogy Király rosszan előre rúgott labdáját Holdampf nem tudta levenni, majd újabb hat perc elteltével egy bal oldali beadás után volt eredményes. A kettő között a szerb támadó még egy ziccert is rontott.

A fordulást követően próbálkozott a hazai csapat, de egészen a hajráig nem jutott el igazi helyzetig, ekkor viszont a kapufa mentette meg a Mezőkövesdet.

 
 
 • Idézet: fucking
  Ja 1930 néző! Megtelt a stadion?
  ...

  Szentkirályi a DAC-Slovan meccset idézte!
  A Haladás meccsen, talán 800-an voltak a fotogaléria alapján. Vajon hány volt a fizető néző, ha a nézők harmada gyerek volt, szintén a fotogaléria alapján???

   
 • 20pistike642019február18.09:38ÚjVálasz
  Idézet: salamana
  Akkor úgy mondom, hogy közpénz nélkül működő klub legyen, ha ez körzeti bajnokságot jelent, akkor legyen az. Ledolgozzák a műszakot a szalag mellett, utána mehetnek edzésre.
  ...

  Egyetértek!

   
 • 19fucking2019február18.07:24ÚjVálasz
  Idézet: Szentkirályi
  A 0-1 ellenére nem is volt rosz meccs!Ja és teltház volt !
  ...

  Ja 1930 néző! Megtelt a stadion?

   
 • 18mape552019február17.11:17ÚjVálasz
  Idézet: karitmo
  Idejét múlt gondolkodás az,hogy saját nevelésű játékos kell. Meg,hogy legyen kötődése. Baromság. Pénz kell,hogy lehessen olyan játékosokat venni,akik tudnak focizni.
  ...

  Ez nem teljesen így van szerintem. Gond az is, hogy a fizetésüket (ami nem kevés), mindenképp megkapják, ha csatlik botlik akkor is. Én bevezetném a motivációt, minimálbért kap mindegyik ha egy egy meccsen nem fut, nem köpi ki a tüdejét, lazán lesétál a pályáról a meccs végén. Ha ezeket teljesíti akkor kaphat emelt fizetést, ha pedig nyernek jöhet a prémium.

   
 • 17mape552019február17.11:11ÚjVálasz
  Idézet: rheingold1926
  Nincs valaki gazdagabb üzletember, aki potom pénzért megveszi a Haladás foci csapatát szőröstől bőröstől és majdan normális középcsapatot kreál belőle? Most megéri!
  ...

  Olyan jó fizujuk vannak sokan kis hazánkban akik becsületes munkával sem keresnek annyit, 500-1500 ezer Ft, a semmiért.

   
 • 16fgzb2019február17.10:49ÚjVálasz

  Haladás stadion: Nagy Szotyi Elosztó Központ.
  A játékosok és a vezetőség lesz a sepregető.
  Mármint a napi nyitvatartás végén cirokseprűvel, minimálbérért.
  A "tudásuk" alapján erre méltók.
  A város nagyon ráfaragott erre az egyfunkciós, aranyáron működtethető "ajándékra", plusz: erre a botlábú, túlárazott szerencsétlenekre.

   
 • 15cupi2019február17.09:56ÚjVálasz

  Világos,attól magyar a nemzeti bajnokság,hogy tele van "gyüttmenttel", bozótlakóval, a franc tudja honnan szalajtott kacskalábú, focistának csúfolt szarházival. Ez nagy vezérünk álma.. Hajrá Stadion Szotyolovics Dakota Fínek!
  Haladás meg menjen a...oda. Vezetőtől,játékostól,stadionostól,mindenestől. Méltó ez a 100 éves klubhoz,ugye szarházi akkor gyülekezete?!

   
 • 14karitmo2019február17.07:18ÚjVálasz

  Idejét múlt gondolkodás az,hogy saját nevelésű játékos kell. Meg,hogy legyen kötődése. Baromság. Pénz kell,hogy lehessen olyan játékosokat venni,akik tudnak focizni. A világon már senkit nem érdekel,hogy helyi e a játékos,vagy 10000km-ről jött. A lényeg a minőségi foci,akkor megtelne a stadion. Na ettől vagyunk még nagyon messze. A vezetők csak saját pecsenyéjüket sütögetik. Vesznek,eladnak játékosokat és jól élnek. Nekik ennél nem kell több. Akkor mi változzon és hogyan? A nézőket messziről lesz.rják.

   
 • 13rheingold19262019február17.07:15ÚjVálasz

  Nincs valaki gazdagabb üzletember, aki potom pénzért megveszi a Haladás foci csapatát szőröstől bőröstől és majdan normális középcsapatot kreál belőle? Most megéri! (Nem sokat ér a Hali, ilyenkor kell megvásárolni....Hacsak a sorozatos vereségekkel nem ez a cél??? Ki tudja? Nem tudjuk mi rotyog a kondérban...) Újból be kell majd jutni az NBI-be, ha túljutunk egy két év múlva szerencsésen az NB II-n amit már szerintem nem fogunk elkerülni....Bevallom teljes szégyennek tartom, hogy a saját nevelésű fiatalokat úgy neveljük, hogy mind egy szálig elmenjenek a Haladásból. Ennek, így valóban semmi de semmi értelme nincs! Mellesleg teljesen egyetértek Salamana álláspontjával, ha Izlandon meg tudják csinálni, hogy a focistáik dolgoznak és utána fociznak és így jutnak ki a világbajnokságokra akkor mi nekünk miért nehéz ez? Legalább az aranyifjak megtanulják, hogy mennyit kell robotolni hétről hétre azért, hogy meg tudjanak élni, és ne szórakozóhelyeken mulattassák az idő kerekét -sok vereség ellenére feltételezem jó fizuval- amikor ráérnek...Bevallom valóban jó lenne, ha a Stadion új felhasználási lehetőségeiről az illetékesek elkezdenének erősen elmélkedni mert hogy annak fenntartása, üzemeltetése nem lesz egyszerű -a jövő reménye alapján-, ha pár száz néző lézeng egy 10000-es stadionban az biztos.

   
 • 12salamana2019február17.01:09ÚjVálasz
  Idézet: salfai
  Sajnos a saját nevelésű fiatalokat el kell felejteni. Miért? Mert egyik sem a Haladásban képzeli el a jövőjét aki meg mégis az ennyit is ér.
  ...

  Akkor úgy mondom, hogy közpénz nélkül működő klub legyen, ha ez körzeti bajnokságot jelent, akkor legyen az. Ledolgozzák a műszakot a szalag mellett, utána mehetnek edzésre. A vezetőség meg társadalmi munkában működtetheti a klubot, kiugróbb siker esetén esetleg kedvezményes belépőt kaphatnak a helyi termálba stb.

   
 • 11Néma Levente2019február16.22:39ÚjVálasz

  Vajon képgaléria miért nincs???
  Hátha kiderül, 300 néző sem volt???

   
 • 10fgzb2019február16.22:36ÚjVálasz
  Idézet: Néma Levente
  Tökéletesen a szombathelyi városvezetés 100 százalékos tükörképe!
  ...

  +1
  Alig használt stadion eladó, vagy modern ( elektromos ) városi buszokra cserélném.
  Ui: a Polgármestert is vihetik, a stadionnal együtt.

   
 • 9zrinya2019február16.22:00ÚjVálasz

  Nem értem a fanyalgókat, nem volt ez rossz mérkőzés... mert mérkőzésnek sem nevezném!
  Én már látom a fényt az alagút végén, olyan erős, hogy minden éjjel bevilágítja a gyepet!
  Aranylábú hőseink azért nem hajtanak, mert ha kikopik a füjjj, akkor a 100 éves sportegyesület labdarúgócsapata kénytelen lenne salakon játszani a másodosztályba jutásért!!! Miért nyavalyogtok? A fociban nem a győzelem, hanem a stadion a fontos!!!
  u.i.: alig használt focibérletet FIFA 2012-es Play Station III játékra cserélném!

   
 • 8Néma Levente2019február16.20:36ÚjVálasz

  Tökéletesen a szombathelyi városvezetés 100 százalékos tükörképe!

   
 • 7Szentkirályi2019február16.20:35ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  DAC - Slovan: "Az idén 100 éves Slovan hatalmasat lépett az aranyérem megszerzése felé."
  Így is lehet?
  ...

  A 0-1 ellenére nem is volt rosz meccs!Ja és teltház volt !

   
 • 6Tila2019február16.20:01ÚjVálasz

  DAC - Slovan: "Az idén 100 éves Slovan hatalmasat lépett az aranyérem megszerzése felé."
  Így is lehet?

   
 • 5lalika2019február16.19:58ÚjVálasz

  El lehet kezdeni a "stadion" cirkuszként való müködtetésének progamkidolgpzását.
  Bohóc szerepre -sajnos-bőven van avató-vezető...

   
 • 4salfai2019február16.19:30ÚjVálasz
  Idézet: salamana
  Ennyi!
  Akkor most kéne a saját nevelésű fiatalokkal új csapatot építeni, légiósokat elküldeni, szakmai stábot lecserélni, az ajándékba kapott stadionnak meg új funkciókat keresni.
  ...

  Sajnos a saját nevelésű fiatalokat el kell felejteni. Miért? Mert egyik sem a Haladásban képzeli el a jövőjét aki meg mégis az ennyit is ér. A játékos ügynökök is abból élnek ha mozgatják a játékosokat a klubok között. Higgyétek el, más baj van itt.

   
 • 3zoll112019február16.19:16ÚjVálasz

  No comments!!!

   
 • 2salamana2019február16.19:00ÚjVálasz

  Ennyi!
  Akkor most kéne a saját nevelésű fiatalokkal új csapatot építeni, légiósokat elküldeni, szakmai stábot lecserélni, az ajándékba kapott stadionnak meg új funkciókat keresni.

   
 • 1csarli2019február16.18:58ÚjVálasz

  Gratulálunk!
  Csak így tovább!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!