Michal Hipp 

Egy hét szünet még, aztán elkezdi a Hali

Január 9-én lesz az első edzés, 17-én az első felkészülési meccs.
 
 
 
 
 

Egy hét szünet még, aztán elkezdi a Hali

Január 9-én lesz az első edzés, 17-én az első felkészülési meccs.

2018-ban az első hét még szólhat a pihenésről a Haladás focistáinak, aztán megkezdődik a munka. Michal Hipp január 9-én, kedden vezényli az első tréninget a zöld-fehéreknek.

A szakmai munka elvégzése mellett a program szervezése is zajlik. Az már biztos, hogy a második héten már meccselnek a fiúk: Sopronban, az NB II utolsó helyezettjénél vizitálnak Halmosiék. A következő héten a sokszoros szlovén bajnok, BL-résztvevő NK Mariborral játszik a Hali, aztán Törökországba repül a Hipp-gárda. Itt a tervek szerint három edzőmérkőzés zajlik majd. Egyelőre egy fix van, a szerb Rad Beograd elleni.

Februárban két találkozó várható, egyszer a Haladás Sportkomplexumban a szlovén NK Lendava ellen, míg Bécsújhelyen a Wr. Neustadt vendégeként.

 
 
 • 3nusihusi2018január03.17:24ÚjVálasz

  Olvasták hogy a sport újság hogy le húzta a halika fólia stadionját a magyar stadionok a leg leg rondább és más hol a szurkolók az építkezés alatt csoportosan meg nézhették az építkezést és mondhattak véleményt is , volt ahol meg is köszönték mer hasznos volt . Szombathelyen járt egy szakértő inkognitóban , nem ment el szó nélkül csak csendnem annyit mondott ez a tető nem lesz hosszú életű sajnálja a szurkolókat ,nem szabadot volna ezt ide építeni más város ezt nem engedte meg talán azért került oda ahova .

   
 • 2destroy6662018január03.09:45ÚjVálasz

  Ezek szerint még 2 hétig veretlen lesz a Hali az idei évben. :)
  Egyébként mért a vezetőséget kell lecserélni, ha nem jók a focisták? Azért mert nem dobják ki a falábúakat a csapatból? Mert ha ez az indok és kirúgnak őket, akkor Magyarországon 1 csapat se lenne. :)

   
 • 1lalika2018január02.20:35ÚjVálasz

  Változás a keretben?
  Régóta várt változás a vezetőségben???

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!