Megkezdte a Haladás a felkészülést 

Két edzőmeccs a héten

Itthon is láthatjuk a zöld-fehéreket. Kolcák sorsa még nem dőlt el.
 
 
 
 
 

Két edzőmeccs a héten

Itthon is láthatjuk a zöld-fehéreket. Kolcák sorsa még nem dőlt el.

Az OTP Bank Liga 2018-as tavaszi idényére készül a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A távozási oldalon eddig ketten vannak: a profi futballal felhagyó Leandro Martínez és a Kisvárdára igazoló Jánvári Gábor. Érkező egyelőre nincsen, de a stáb teszteli a szlovák - korábban Gyirmóton futballozó - Kristián Kolcákot. A belső védő posztján bevethető játékos felkészülési mérkőzésen is bizonyíthat.

A héten két edzőmérkőzést is játszanak a zöld-fehérek. Michal Hipp csapatának első 2018-as meccse Sopronban lesz, szerdán. A 11.30 órakor kezdődő mérkőzés színhelye a soproni Lővér körúton található műfüves pálya lesz: aki elutazik, annak érdemes Kópháza után Harka felé mennie, egyrészt rövidebb is az út, másrészt el lehet kerülni a szokásos "őrületes" soproni belvárosi forgalmat.

A másik mérkőzés szombaton lesz, az már Szombathelyen, az Illés Akadémia műfüves pályáján. Az ellenfél a felvidéki Eperjes gárdája (Tatran Presov), a kezdési időpont itt is 11.30 óra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!