A Győri ETO pályája, szombaton 13 órakor. Miért nem lehet itt játszani? 

A Győr pályája alkalmas a játékra – De akkor miért nincs meccs?

Halasztás ide vagy oda, mi ma délután elmentünk, és három órával a meccs előtt megnéztük, milyen állapotban van a Győri ETO pályája. Meglepődtünk. A hótaposót hiába hoztuk volna. A pálya kis részét fedi körülbelül két centis hó. Videót is készítettünk.
 
 
 
 
 

A Győr pályája alkalmas a játékra – De akkor miért nincs meccs?

Halasztás ide vagy oda, mi ma délután elmentünk, és három órával a meccs előtt megnéztük, milyen állapotban van a Győri ETO pályája. Meglepődtünk. A hótaposót hiába hoztuk volna. A pálya kis részét fedi körülbelül két centis hó. Videót is készítettünk.
Video: ETO pálya - video

Az ETO park szép, az ETO park jó. Hallhattuk, olvashattuk eleget. Aztán hallhattunk arról is, hogy az országban az itt, és a Zalaegerszegen lévő pályát nem lehet letakarítani és meccset játszani.
A Haladás tulajdonosának képviselője, edzője és csatára sem értette, hogy az ország legmodernebb pályáján két napos havazás után miért nem lehet focizni. Jött a válasz is a győriektől, akik azt mondták, hogy közel húsz centis hó van a pályán, ami meg is fagyott, amit el kell szállítani, és sorolták az érveket a mérkőzés elhalsztása melett.

Ezzel szemben ma délután háromkor egy tökéletes pálya fogadott minket, amelynek egy részén volt csupán körülbelül három centis hó. Ennek a területnek a megtisztítása puszta kézzel sem lehet több, mint egy óra, pár ifista a játékosnak.

Ahol nem volt hó, ott szép zöld volt a fű. A pálya minősége tökéletes.

A mérkőzés azonban mégis elmaradt.

Kérdésünk csupán annyi, miért nyilatkozták még két nappal ezelőtt is azt a Győr vezetői, hogy a játéktér alkalmatlan mérkőzés megrendezésére? Miért mondták azt, hogy nem lehet a havat letakarítani, amikor ezt ma délutánra tökéletesen megoldották? Mindezek tükrében miért kérték a halasztást? Ha ennyire féltik a pályát, miért nem fedték be, hiszen a pálya talaja ma nem volt mélyebb, mint amit egy eső okozhat? Miért nem véglegesítették hamarabb keretüket, hogy a játékosoknak a rajtig legyen idejük összeszokni?
Reméljük egyszer megkapjuk a választ….

 
 
 • 6balint12009február23.09:51ÚjVálasz

  Mivel Győrben tanulok de szombathelyi vagyok ezért tudok egy kis információval szolgálni az itteni időjárásról!Vasárnap este óta szakad a hó és leesett vagy 15 centi és ahogy elnézem ma is egész nap esni fog ezért elképzelhetőnek tartom hogy a holnapi meccset is sajnos el fogják halasztani!Hajrá HALADÁS!

   
 • 5spike2009február23.08:20ÚjVálasz

  A vasárnap délutáni és éjjeli hóesés miatt szerintem kedden sem lesz meccs. De ez csak az én véleményem, miután kinéztem az ablakon, és láttam mennyi esett
  :(:(

   
 • 4snowdog2009február22.13:21ÚjVálasz

  Srácok!Nem kell ezen kiakadni!Persze én is mérges vagyok,mert egész télen erre vártam,de ha egyszer ilyen gecók,akkor dögöljenek meg!Elégtéte
  lként meg kell verni őket kedden,és akkor minden a helyére kerül. :) Sajnos csak a rádióban tudom hallgatni.:(( HAJRÁ HALADÁS!

   
 • 3gulyguly2009február22.12:00ÚjVálasz

  Hát igen jellemző ez Magyarországra.Azok az emberek hoznak döntéseket akik szakmailag,társadalmilag máshol nem tudnának érvényesülni.Emlékezetem szerint ezt az mlszt az amatőrök juttaták a "csúcsra",és mit kaptak cserébe?Egy nagy l.....t!!!!Itt az idő,hogy amatörők és profik összefogjanak és elzavarják ezt a csürhét kistelekivel az élen.Hűséges vagyok a csapatomhoz és amíg élek csak nekik szurkolók!!!Ezért ha kell megyek havatlapátolni,hogy lássam az aranylábú fiúkat pénteken!!Mindhalálig HAJRÁ HALADÁS!!!!!

   
 • 2bandi2009február21.19:04ÚjVálasz

  a győri klub hozzáállása is felháborító, amellett, hogy sportszerűtlen, leginkább mégis az az elszomorító, hogy a magyar foci "vezetői" teljes nemtörődömséggel kezelik a kérdést. úgy tűnik nem tájékozódnak megfelelően, és teljes érdektelenséget mutatnak egy bajnoki meccs iránt. hogy akarják egyáltalán a látszatát kelteni így annak, hogy ezért a sportágért dolgoznak. már ha akarják egyáltalán ezt a látszatot kelteni...
  az a baj, hogy ugyanúgy, mint az élet más területein is hazánkban, a mérhetetlen igénytelenség a "korrekt" megközelítése a dolgoknak. ösztönzés és fejlődés helyett csak hülyítés. és nem, ez nem csak egy lényegtelen kérdés, amit elég annyival elintézni, hogy mindegy, majd lesz meccs kedden.
  ezért tart itt a magyar foci...
  HAJRÁ HALI!!!

   
 • 1spike2009február21.18:37ÚjVálasz

  Nekem sajnos nem volt alkalmam megnézni a pályát, köszönöm, hogy megmutattátok ezt:D

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!