Haladás:Elfsborg 

Viszlát Európa! Szépen búcsúzott a Haladás

A Szombathelyi Haladás döntetlent játszott az Elfsborggal és kiesett. Jobban játszottunk mint Svédországban, de a továbbjutásra egy percig sem volt esélyünk.
 
 
 
 
 

Viszlát Európa! Szépen búcsúzott a Haladás

A Szombathelyi Haladás döntetlent játszott az Elfsborggal és kiesett. Jobban játszottunk mint Svédországban, de a továbbjutásra egy percig sem volt esélyünk.

Kevés szurkoló előtt, tikkasztó melegben kezdték a csapatok a találkozót. Az tisztán látszott, hogy az Elfsborg nem ront nekünk, mint tette egy héttel ezelőtt. Nagyobb területünk és talán több időnk is volt egy-két csel, passz pontos kivitelezésére.

Meglehetősen unalmasra sikeredett az első félidő. Voltak szép megmozdulások mindkét oldalon, de a kapuk nem forogtak veszélyben. Az viszont biztató volt, hogy a Haladás mezőnyben méltó ellenfele volt a jó erőkből álló sárga-feketéknek.

Csak sajnálni lehetett, hogy a beadásaink, utolsó passzaink nem sikerültek, így nem tudtunk vezetést szerezni.

A második félidőre sem változott jelentősen a játék képe. Helyzetek itt és ott is adódtak. A kapusoknak mégsem kellet igazán játékba avatkozni. Az idő előre haladtával egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy nem marad esély a továbbjutásra, hiszen nem tudtunk gólt rúgni.

A végeredmény 0-0 lett. Az eredmény igazságosnak mondható.

A Szombathelyi Haladás legközelebb jövő héten vasárnap lép pályára Tétmérkőzésen, a Kaposvár otthonában. Hétfőn azonban újabb nemzetközi meccs vár a Csertői-legénységre, az Arsenal ellen.

Európától tehát egyelőre még csak tétmérkőzésen búcsúzunk.

Mestermérleg:

Csertői Aurél: Teljesen új csapatot kell építenem, ez nem egy leányálom. Volt egy jól működő NB1-es csapatunk, most pedig van egy rosszul működő NB2-es. Be kell építenünk a fiataljainkat. Sok munka vár ránk. Fel kell kötnünk a gatyánkat, hogy egy meghatározó, középcsapat legyünk a legjobbak között. Gratulálok az ellenfélnek a továbbjutáshoz.

Magnus Haglund: Nagyon boldog vagyok, hiszen a célunkat elértük, továbbjutottunk. Bár ellenfelünk jobban játszott, mint Borasban, a kezdetektől mi irányítottuk a mérkőzést, a Haladásnak igazából nem volt komoly helyzete. Fontos volt, hogy azok, akik most nem jutottak lehetőséghez, kellőképpen rápihenhettek a hétvégi, fontos bajnokira.

 
 
 • 36krokesz982009július30.08:03ÚjVálasz
  Idézet: laboda
  Sajnos Kenesei is csak szabadrugásból vagy 11-esből eredményes.Ha Andorkával párban elöl játszhatott volna sokkal több gólnak örülhettünk volna.
  ...

  Ha Andorkával játszottak volna elveszett volna egy játékstílus.

   
 • 35laboda2009július25.13:25ÚjVálasz
  Idézet: hali17
  azért kenőt se hagyd ki...az egyetlen gólveszélyes támadónk...
  ...

  Sajnos Kenesei is csak szabadrugásból vagy 11-esből eredményes.Ha Andorkával párban elöl játszhatott volna sokkal több gólnak örülhettünk volna.Andorka nem tud olyan hatékony lenni a középpályán, csertői nem meri bevállalni 4-4-2 felállást.

   
 • 34gregory2009július25.12:51ÚjVálasz

  de szeretnék én is 20000 ft-ért BL meccsre kimenni a rohonci utra.....

   
 • 33gregory2009július25.12:49ÚjVálasz

  ...nem is tudom...szerintem a tavalyi jól müködö nb1-es csapatot is simán lemosta volna ez a svéd csapat.
  pár meccset kivéve akkor sem volt elképzelés,technika,gólképes csatár,massziv védelem szurkolokat csalogató játék.
  de szerencsénkre ez a magyar bajnokságban elég volt,nemzetközi szinten meg láttuk...
  ami az edzőket illeti..évek óta ugyanazok az emberek adják át egymásnak a helyet.hogyan is változna ettől valami??
  a szeretem-nemszeretem kapcsolatokrol nem is beszélve

   
 • 32benya2009július25.12:00ÚjVálasz

  szerintem be kéne fejezni minden vitát, ez csak a csapatnak árt. tény hogy csertői sem áll most a helyzet magaslatán, és a nyilatkozatával kiverte a biztosítékot, de azért amíg a 3. helyre hozta a csapatot addig Istenítettük. tapasztaltunk, gazdagodtunk az EL során, és képet is kaptunk a hiányokról. augusztus 31.ig van idő ezeket kijavítani. szerintem nem lehetetlen. mint tudjuk csertői lehúzott pár évet fehérváron. ott is behozta a csapatot a dobogóra és utána tönkretette. remélem itt nem lesz erre példa. ha valaki arra panaszkodik hogy kevés a néző gondolkodjon el hogy nyár van, nincs mindenki itthon. ráadásul ez nemzetközi kupa, és a jegy is drágább, és lehet hogy így nem megy ki mindenki. nyugodjon meg mindenki a szezonban lesz elég néző, mert az itt sosem hal meg. és nem leszünk NB2-s csapat, az kizárt. persze ha a hatalom belenyúl akkor megint megszívhatjuk. de amugy nem. van egy akadémiánk, ahonnan a legeslegeslegjobb focistákat tudjuk kinevelni. példa rá Skriba, Iszlai Ugrai. ők a csapat reménységei. vörös, sipi, andorka távozása nagyon érzékenyen érintett, főleg hogy sipiért fizethettek volna rengeteget de ingyen elengedtük, pedig válogatott focista lesz higgyétek el! együtt fog kütdeni a vb-re való kijutásért, a magyar válogatottal ÉS EGYÜTT MEGY KI VELÜK A VB-RE! nincs semmi sem elveszve, az új csapat építés pedig messze nem igaz. azt már tavaly elkezdtük, amikor a 3 fiatalt leigazoltuk. most be kell építeni Lattensteint, Irhást, Nagy Gabit (őt kevésbé...), ha Kenő újra munkába áll merően más lesz. az Elfsborg nem magyar csapat, szerintem legyőzte volna a UTE-t is, a Debrecent is és mindenkit. mi pedig döntetlent játszottunk. ebből kiindulva szerintem továbbra is esélyesek vagyunk az első 6 helyre. akik számításba jöhetnek riválisnak, Loki, UTE, ZTE, Fradi, Győr, Vidi, a többieket biztos hogy megelőzzük. ÉS AKKOR KEZDŐDJÖN A BAJNOKSÁG, IGAZOLJUNK MÉG PÁR JÁTÉKOST, AHOL HIÁNYOK VANNAK, ÉS NYERJÜK MEG A BAJNOKSÁGOT, A MAGYAR , ILLETVE A SZUPER KUPÁT!!! EGY CSAPAT VAN CSAK A HALADÁS!!! HAJRÁÁÁÁÁ HALIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
 • 31vodk42009július25.11:51ÚjVálasz

  egy Böőr Zoli igazán elférne még nálunk. és mivel a pécs akarja leigazolni, nem hiszem, hogy valóban olyan hú de sokba kerülne...

   
 • 30forintos2009július25.10:36ÚjVálasz

  http://www.arsenal.com/news/news-archive/live-coverage

   
 • 29progress2009július25.00:11ÚjVálasz
  Idézet: rma09
  Igazából a Csertői elmehetne már szépen a p....ba! Szétzülleszti a csapatot mind morálisan, mind szakmailag, aztán a győrnek mínusz egy rivális...
  ...

  Van akit te nem küldesz el a picsába??

   
 • 28rma092009július25.00:00ÚjVálasz

  Igazából a Csertői elmehetne már szépen a p....ba! Szétzülleszti a csapatot mind morálisan, mind szakmailag, aztán a győrnek mínusz egy rivális... Bár lehet, hogy fogunk mi még idén rangadót vívni velük, csak talán nem a felsőházban.

  Andorka Péternek pedig csak gratulálni lehet a bemutatkozásához. Ugye Csertői?

   
 • 27nemettom2009július24.22:39ÚjVálasz

  Hát igen!
  a
  csertői úr nyilatkozatára, csak azt tudom mondani, hogy a játékosok bíztatásából elégtelen! Az hogy most ilyen összeállítású a csapat, abban ő vastagon benne van, de ez már mindegy ez van! Viszont amellett, hogy a szakmai hozzáértését maximálisan elimerem, lehet el kellene mennie egy pszhihológushoz, elbeszélgetésre, hogy hogyna kell emberekkel bánni! Főleg nyilatkozni! Gondolom nem kis összefonódások vannak itt a tulajdonosi körrel, de csak azért mert nem engedte el a város vezetés a Győrhöz 1,5 hónapja azért még itt nem kell mindent magam mögött felégetni, és már most olyan helyzetbe hoznia magát, hogy elmehessen szeretett csapatához! Mert nem kell sok ész hozzá, hogy a télen egy 13. ik csapattól könnyen elengedik, ha azt mondja "nem tudok mit tenni"! Mérges vagyok, hogy egy csapatot kell, zülleszteni, az önös érdekek miatt! Ne legyen igazam, de nagyon a durcás kisfiú efektust látom ki ebből!

   
 • Nem értek egyet Csertői nyilatkozatával, de nem is értem. Vörös, Sipos ment a Tóth Norbert - Andorka kettős tavaly sem kapott jelentős szerepet, ettől még nem lettünk NB II. - es csapat. Persze a fiataloktól nem várható húzó szerep, de az átigazolási idény augusztus 31 -ug tart.

  Megint csak azt mondom a szakmai vezetés és a tulajdonosi kör döntése, atovábbuiak meghatározása. Csak nyiltan ki kell állni, hogy mik a lehetőségek ehhez mérten mik a célok.

   
 • 25jokkmokk2009július24.19:29ÚjVálasz

  Max 5 forduló és edzőváltás lesz.

   
 • 24vodk42009július24.19:16ÚjVálasz

  na ki lőtte a bajnokság első gólját???
  Andorka...
  mi meg itt állunk csatár nélkül.

   
 • 23hajbajoci2009július24.19:03ÚjVálasz

  Csertői Úr!

  Itt volt a lehetőség.hogy posztokra igazoljunk....
  Megkérdezném,hogy a nyáron mit csinált a csapat
  szakmai részével foglalkozó vezetőség? Hm?
  Bajnokság kezdete előtt kell keseregni?
  Ugyanakkor hozzá tenném,hogy a fiatalok nem rosszak
  de néhány minőségi futballista még kellett volna...

   
 • 22samhaba2009július24.16:30ÚjVálasz

  Jó lesz ez a csapat de KELL VALAKI BAL OLDALRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a sipi helyére!

   
 • 21kati432009július24.16:20ÚjVálasz

  Bevallom, meglepett Csertői mester nyilatkozata, de néhány hozzászóló véleménye is. Azt senki sem veszi
  figyelembe, hogy mennyi idő jutott a felkészülésre,
  a távozók, sérültek pótlása milyen problémákat okozott és már temetik a csapatot. Most az lenne az edző feladata, hogy összekapja a csapatot,a segédeivel egyetemben, megfelelő erőállapotba hozza őket és jól gondolja meg mit nyilatkozik!

   
 • 20vodk42009július24.16:04ÚjVálasz
  Idézet: rma09
  Hogy mondhat egy edző nyilvánosan ilyet, hogy NB2-es szintű a csapata? Mondja ezt a tulajdonosoknak négyszemközt, meg otthon a családjának, de ne a játékosok előtt!
  ...

  a srácot már rég megvette a fradi. gondolom aprópénzért, de én akárhányszor láttam (igaz ez nem volt sok) mindíg gyengén játszott.

  ezek a fiatalok be fognak ám érni, nem lesz itt kiesési probléma. a baj az, hogy ki fog gólokat lőni és mi lesz a védelemmel ha megsérül valaki? Kenőn minden meccsen ott fog lógni 3 védő, mert mindenki tudja, hogy csak rá építünk, belső védőnek meg nincs cserénk így hogy már nincs Balu. lehet hogy keveset játszott, mert tényleg nem fért be, de legalább meg volt a biztonság, hogy van kihez nyúlni sérülés esetén. én ezt is nagy hátránynak látom. a középpálya meg összeáll pár meccs után...

   
 • 19halinho19192009július24.15:51ÚjVálasz

  Nem értem ezt a sok siránkozást. Az rendben van h egy ien vélemény jobb lenne ha a klubházon belül maradna...de legalább tudjuk h mihez tartsuk magunkat! Most is lesz nézője bőven a HALInak erre mindenki mérget vehet! De még el se kezdődött a bajnokság úgyh amíg nem lát senki semmilyen konkrétumot addig ne rinyáljon itt...majd az első 5 forduló után! Vannak lyukas posztok de az Andorka+Tóth N. már lejárt lemez nehogy most találja ki mindenki h nah ők most érhetnének a csúcsra...Az Európai Ligás teljesítményért pedig gratulálok és sztem többek nevébe mondhatom h KÖSZÖNJÜK!
  HAJRÁ HALI!!!

   
 • 18rma092009július24.13:05ÚjVálasz

  Hogy mondhat egy edző nyilvánosan ilyet, hogy NB2-es szintű a csapata? Mondja ezt a tulajdonosoknak négyszemközt, meg otthon a családjának, de ne a játékosok előtt! Ezzel hatalmasat rontott a népszerűségén, nem csak a szurkolók, hanem a játékosok körében is.

  Csatárunk meg lenne, csak éppen a holdon van, mert nem tudni, hogy eladták -e, vagy még mindig kölcsönben van a fradinál. Minimum egy klasszissal jobb játékos Pölöskey, mint oross, csak talán -hasonlóan Andorkához és Tóth Norbihoz- nem akkora cimborája Csertőinek... Pedig az idei csapatba beférnének...

   
 • 17button2009július24.13:00ÚjVálasz

  Progress!Nem értetted a lényeget.Én akivel eddig beszéltem azok mind nekem adtak igazat.Kíváncsi leszek mikor lesz ebben abajnokságban 12500 nézőnk.Talaán a fradi ellen,de aabból is 5000 néző a fradira lesz kíváncsi. SZÓVAL AKKOR SZERINTED MINDEN RENDBEN VAN A CSAPATNÁL.Neked legyen igazad!

   
 • 16andrej012009július24.12:57ÚjVálasz
  Idézet: button
  Van ami csak a Haladással fordulhat elő.
  ...

  Ne beszélj már baromságokat, hogyan lehet úgy temetni egy csapatot, meg kikiáltani kiesőjelöltnek, mikor egy gyíkfingnyi meccs nem ment le az NB1-ből? Meglátjuk majd. Azért azt vegyük már figyelembe, hogy a Haladás nem a Premier League-ben indul, de még csak nem is a svéd 1.-ben, hanem itt, Magyarországon, vagyis ahol eleve a színvonal olyan amilyen, vagyis egyáltalán nem lóg ki belőle szerintem a Haladás, még jelenlegi összeállításában sem. Élcsapat nem leszünk, de a középmezőny meglehet.
  De az is biztos, hogy csupa szkepticizmussal, meg rosszindulattal nem lehet új csapatot építeni, mert amelyiket ilyen közeg veszi körül, az ehhez igazodva le is süllyed a kritikák színvonalára.

   
 • 15progress2009július24.12:35ÚjVálasz
  Idézet: button
  Van ami csak a Haladással fordulhat elő.
  ...

  melyik a 12500? ez a 2000 nézőnek az oka is jegyár volt 3000 ft az elég sok és csak 500 bérletes van akik 1500 ft-ért vehetik meg a jegyet és meg az is sok.
  ha teltház lett volna akor is csak 5000 néző lett volna az meg kevés.
  GONDOLKOZ!

   
 • 14button2009július24.11:51ÚjVálasz

  Van ami csak a Haladással fordulhat elő.Felelevenítek néhány dolgot az elmúlt évekből:lyukas hálón kimegy a labda,nem adják meg a gólt;1 másodpercel a vége előtt öngólt rúgunk a teremfocidöntőn;szöglet helyett bedobást vézünk el és így estünk ki és még utána óvunk;levonnak a csapatunktó 11 pontot;stb.A legújabb eset pedig ,hogyan lehet egy 3.helyezett csapatból 2 hónap alatt kiesőjelöltet csinálni?csertői!Mi az akadálya ,hogy távozz?Még dicsekedhetnél is ,hogy te a csúcson adtad/3.hely/ át a Halit.És mi nézők is jobban járnánk ,mert már nagyon unjuk ezt a MAIKELES ÉS OROSSOS UNALMAS FOCIT.A nézőszám nekünk ad igazat.

   
 • 13forintos2009július24.11:25ÚjVálasz

  sziasztok,továbbra is elmondhato,hogy ami szhelyen évizedek ota müködik,az minden csak nem átgondolt sportpoiltika. miért is liftezünk állandoan,az első,és második volnal között. mert ha van egy jo csapatunk,abbol csinálunk egy bukdácsolo,minősithetetlen játékot játszo csapatot. Hozunk egy olyan brazil gyereket,akiből a brazil tengerparton tiezrével találhatunk. de még ha legalább flavio pim,vagy alex képességü lenne,még elnézné az ember,hogy idehozzuk.És akkor még kap az idén egy ujabb évet ! hozunk egy oroos nevü játékost,aki nem az a baj,hogy golképtelen,hanem az a baj,hogy kenesei,sipos féle gyors csatárjátékhoz egy nagy nulla. tavaly az utolso 6-7 forduloban betalált mindig,csak azt csertői elfelejti,hogy az egész szezon során kihagyott vagy 70 helyzetet. multkor irtam nagy gáborral kapcsolatban. ne legyen igazam,de ne abbol induljunk ki,hogy az nb2 ben milyen jol focizott mikor itt volt. azota az MTK kispadját melegitette egész évben. és ezen a két meccsen is láthattuk,sajna nagyon nagy a lemaradása.
  a védelem pedig kuttor,és toth peti kivételével nyugodtan erősithető lenne,szerintem látja mindenki miért. lehet,hogy nem csertői a hibás ,hogy nem hoztunk kidén is minőségi labdarugokat,mint pl tavaly.,de akkor ne sirjon a vezetőség,ha fordulorol,fordulora apadni fog a nézőszám!

   
 • 12marosvolgyimilan2009július24.10:41ÚjVálasz
  Idézet: rolee
  Nem kell új edző,mert a Csertői jó edző...
  Csak NEHÉZFEJŰ!!!milyen dolog ilyet nyilatkozni???
  A játékosok most mit éreznek mester???
  Hadd süllyedjen mégtovább a morál...
  ...

  Bajzát a Vidihez igazolt. NB1.hu-n rajt van

   
 • 11hali172009július24.10:41ÚjVálasz
  Idézet: gumedlo
  ezt a hülye szöveget.3 ember hiányzott a tavalyi kezdőből.sipos,vörös...
  ...

  azért kenőt se hagyd ki...az egyetlen gólveszélyes támadónk...

   
 • 10button2009július24.10:02ÚjVálasz

  HIDD EL ENNÉL ROSSZABB NEM LENNE A HELYZET.HA MEG KICSIVEL JOBB LESZ AZZAL MINDENKI JÓL JÁRNA.

   
 • 9rolee2009július24.10:00ÚjVálasz

  Nem kell új edző,mert a Csertői jó edző...
  Csak NEHÉZFEJŰ!!!milyen dolog ilyet nyilatkozni???
  A játékosok most mit éreznek mester???
  Hadd süllyedjen mégtovább a morál...
  Csatár nélkül persze hogy nem tudunk nyerni...
  Andorkát jól elzavartuk most visszasírja mindenki,de ezen nem lehet változtatni...
  Button!milyen hülyeség ez hogy itt 4 játékos nb1-es szintű ,na ne viccelődj....
  És ebben a 4-esben sajnos a skriba MÉG nem nb1-es szintű,rutin hiányzik belőle
  Itt sok nb1-es szintű játékos van csak a csatársorban nincs,bár nálunk a "totális támadófutballt" 1 csatárral játszák!
  Nem tudom most mik a tervek hirtelen hogy lettünk nb2-esen de 1 ERŐS csatárt nagyon gyorsan kéne keríteni és ez miattam lehet Bajzát is ,mert az érte kiadott pénz megtérülne,ha 70-80 milla is de legalább ismét dobogó,de ha nem akkor a mezőny 3ik 3ada és szerintem valamit kell nagyon gyorsan húzni!!!!!!
  Reméllem a csapatvezetés már ezen gondolkozik
  NA HAJRÁ!!!

   
 • 8fuzia612009július24.09:46ÚjVálasz
  Idézet: button
  2000 néző.Tulajdonképpen ez már el is mond mindent.Nem a 0-3 miatt voltak ilyen kevesen,hanem az unalmas védekezős focink miatt.A tavalyi 3. hely egy nagy szerencsehalmaz eredménye volt.
  ...

  Tipikus magyar gondolkodás !!! Zavarjuk el az edzőt és akkor minden egycsapásra megoldódik. Lesz csapat, új igazolások Kánaán !
  Gondolkodj már egy kicsit !

   
 • 7button2009július24.09:40ÚjVálasz

  2000 néző.Tulajdonképpen ez már el is mond mindent.Nem a 0-3 miatt voltak ilyen kevesen,hanem az unalmas védekezős focink miatt.A tavalyi 3. hely egy nagy szerencsehalmaz eredménye volt.NE TAKARÓZZUNK MÉG MINDIG AZZAL,hogy újonctól ez nem rossz.Csertői takarodj ,a nézők többsége utál.Ebből a csapatból csak GUZMICS,KENŐ,TOTH ,SKRIBA NB1-ES SZINTŰ JÁTÉKOS.Simán kiesünk talá csak Vasas és a Diósgyőr pénztelensége menthet meg minket.ILLÉS ÚR:ZAVARJA EL CSERTŐIIT MÍG NEM KÉSŐ./ÚJ EDZŐNEK JAVASOLNÁM PL ARTRNERT/

   
 • 6fuzia612009július24.09:39ÚjVálasz

  Nézzétek ! A Csertőit én nem akarom védeni,de nyilván a csalódottság és a keserűség beszélt belőle.A bőrén érezte,hogy mennyire le vagyunk maradva egy svéd hasonló dobogós csapathoz képest.Ráadásul 4 alapembere hiányzott a tavalyiból.Ezek a svédek is egy összeforrt társasággal játszanak.A kispad pedig nagyon sovány......Így maradtak a fiatalok,akik legalább kóstolgatták a nemzetközi légkört.Most nincsenek azonos tudású kiegészítő emberek,a sértődött kispados sztárok elmentek, a fiatlakhoz pedig mi igazán tudjuk ( 2004 óta követtük )mennyi türelm,idő kell.Most tán már nincs annyi pénz igazolásokra sem a megváltozott gazdasági környezet miatt. Igaz,hogy csak két alapember hiányzik,de ők meghatározták a csapat fazonját,stílusát ! Akik jöttek még egymást sem ismerik ki igazán,nem ismerik a kottát sem ! Rövid kispaddal pedig a sérülések,betegségek,eltiltások esetén nem vehetjük fel a versenyt az NB I -es élcsapatokkal.Erre gondolhatott Csertői,amikor új csapatépítésről beszélt.

   
 • 5andrej012009július24.08:26ÚjVálasz

  Hát én is nagyon kíváncsian várom a következő bajnoki szezont, mert egyértelműen nyilvánvaló, hogy gyengült a csapat. Azt azért nem hiszem, hogy kiesünk, mert a magyar mezőnyben mégsem vagyunk gyengébbek az átlagnál, a védelem egész tűrhetően működik. Persze ha esetleg tényleg jött volna a Tököli a Kenesei mellé...
  A bronzérem persze nagyon távoli, de ha a mostani fiatalok egy-két szezont kibírnak együtt (+ még legalább egy húzóembert sikerülne idehozni), abból 2012 körül megint lehet jó (jobb) csapat.
  Általában nem szoktam játékosok közül külön senkit sem szidni, de most mégis megteszem. Már több meccsen is megfigyeltem, a tegnapin meg szemet bántó volt, hogy a Schimmmer mennyire kilóg lefelé még ebből a csapatból is. Szinte kizárólag rossz húzásai voltak, ellenfélhez pöckölt passzok, a pálya túlsó oldalvonalán landoló értelmetlen ívelgetések. Attól a jelenettől meg kivert a víz, mikor üresen vihette a bal szélen, több mint 10 méterre nem volt tőle svéd védő, begyalogolhatott volna a 16-ra, kutya nem bántotta volna, ő ehelyett belebikázott egy óriásit, oda, ahol senki sem volt, a labda meg kirepült a túlsó szögletzászló körül. Hogyan csinálhat ilyent profi futballista, akinek ez a fő foglalkozása? Ilyenért iskolai grundmeccsen zuhanyozni zavar a tornatanár.
  Az Orosst nem bántom, mert a lehetőségeihez mérten látszott, hogy igen szeretne jó teljesítményt mutatni, csak sajnos iszonyú lomha és darabos mozgású, de akart, csak éppen ez a maximum.
  A fiatalok viszont ígéretesek, főleg a Skriba, de ez a Lattenstein gyerek se volt ügyetlen.
  Úgy amúgy meg gratulálok a csapatnak, meg az edzőnek is, aki szép munkát végzett, kihozta a csapatból a majdnem lehetetlent, szerintem jó szakember. Nagyon kellemes volt ez a szezon, sok örömet okozott mindannyiunknak, valószínű a fiamnak majd 10 év múlva is mesélem, hogy én még voltam kinn EL meccsen is...
  Hajrá Haladás!

   
 • 4savas2009július24.08:19ÚjVálasz

  Na most akkor ez, hogyis van? Elmegy két játékos, 1 jó meg 1 erősen közepes képességű, aztán hirtelen 2 osztálynyit esünk színvonalban???
  Nem kellet volna esetleg NB1-es játékosokat erősíteni?
  Ez a csapatépítés szerintem már a jövő évi NB2-es bajnokságra készült!

   
 • 3gumedlo2009július24.08:17ÚjVálasz

  ezt a hülye szöveget.3 ember hiányzott a tavalyi kezdőből.sipos,vörös,rajos.
  ezt nem akarom elhinni.ha igen akkor meg mi a fasznak kellett elzavarni nb1 szinti játékosokat?
  igaz ez nem az én dolgom.majd a nézőszámon meg fog látszodni.sajnálom de rossz útra tért a csapat és a vezetőség is.de remélem mindenki magába száll és elgondolkodik mit kell tenni hogy ne essünk szégyenbe.

   
 • 2mirigy2009július24.06:48ÚjVálasz

  Megemelem a kalapom a csapat tavalyi teljesítménye előtt!!
  Rutinos ez a nyilatkozat. Miért? Ha ennek ellenére jó heléyezés, középmezőny lenne az eredmény: bravúr! Ha gyenge: hát, én megmondtam már a szezonkezdet előtt.
  Szétesik a FALCO gyengül a Hali ... És akkor mi lesz, ha az alpolgármester már nem lesz az?

   
 • 1snowdog2009július24.01:03ÚjVálasz

  Teljesen új csapatot kell építenem, ez nem egy leányálom. Volt egy jól működő NB1-es csapatunk, most pedig van egy rosszul működő NB2-es. Be kell építenünk a fiataljainkat. Sok munka vár ránk. Fel kell kötnünk a gatyánkat, hogy egy meghatározó, középcsapat legyünk a legjobbak között. Gratulálok az ellenfélnek a továbbjutáshoz. >>>>>>Csak ki ne essünk!:((((

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!