Aczél marad a Haladás edzője

A Rangado.hu információját, mely szerint a mai taggyűlés nem váltja le a trénert, Marton Zsolt alpolgármester, a többségi tulajdonos képviselője is megerősítette.
 
 
 
 
 

Aczél marad a Haladás edzője

A Rangado.hu információját, mely szerint a mai taggyűlés nem váltja le a trénert, Marton Zsolt alpolgármester, a többségi tulajdonos képviselője is megerősítette.

A Haladás Sopron Bank tulajdonosai ma délután 17 órakor taggyűlést tartanak. A Rangadó szombathelyi forrásokból úgy értesült, hogy az összejövetelen bizalmat szavaznak Aczél Zoltánnak.

Információink szerint a többségi tulajdonos és a kisebbségi tulajdonosok is úgy látják, hogy az előzetesben lévő tréner ügyében rengeteg még a kérdőjel és a tisztázásra váró dolog, idő pedig van, ezért nem sürgetik a döntést. Ezzel is mutatni kívánják, hogy bíznak Aczél ártatlanságában – írta ma kora reggel a Rangado.hu portál.

Az oldalnak később sikerült elérnie a többségi tulajdonos képviselőjét, Marton Zsoltot, aki megerősítette a hírt.

– A tulajdonosok részéről egyhangú döntés várható, miszerint nem nevezünk meg új vezetőedzőt – közölte Marton Zsolt. – A helyzet munkajogi rendezése zajlik éppen, a csapat felkészülését pedig a korábbi másodedző, Székely Tibor látja el, ő teszi meg az átigazolásokkal kapcsolatos szakmai javaslatokat is, tehát van munka ilyenkor is.

Szombathely egyik alpolgármestere azt mondta, ezzel a döntésükkel nem Aczél Zoltánnak üzennek.

– A tulajdonosok nem üzennek, hiszen nem feladatunk az, hogy üzenjünk – reagált Marton Zsolt. – Aczél Zoltán szombathelyi működésével kapcsolatban korábban, és a mostani eljárás során sem vetődött fel semmiféle visszásság, mi kizárólag ezt tudjuk megítélni. Ha ezzel ellentétes információnk lesz, akkor természetesen intézkedni fogunk. Január elejéig fenntartható ez az állapot.

További részletek a Rangadón.

Az NSO online ma címlapsztoriban számolt be róla, hogy „Sorsdöntő napok előtt áll a Haladás”. A szerző biztos benne, hogy a trénert bíróság elé állítják.

Megkerestük Aczél Zoltán jogi képviselőjét, aki nem leplezte felháborodását.

– Nekem, Aczél Zoltán ügyvédjének és barátjának nemcsak az a feladatom, hogy a jogi képviseletét ellássam, hanem az is, hogy háromgyerekes apukaként, ameddig objektív módon lehet, meg tudja tartani az állását. Ami ma megjelent, az gusztustalan, szégyenteljes és aljas. A Nemzeti Sport lesz az első, aki fizetni fog Aczélnak, ezért még ma bírósági keresetet nyújtunk be Aczél Zoltán személyiségi jogainak megsértése miatt a Nemzeti Sport ellen, és ugyanezt fogjuk tenni minden olyan sajtóorgánum ellen, aki ezt átveszi. Felháborítónak tartom, hogy egy ilyen szemét cikket meg mernek írni azon a napon, amikor Zoli sorsáról döntenek a tulajdonosok. Álljon már meg a menet! – mondta dr Czeglédy Csaba.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!