Haladás - LNTS 

Több gól is a Haladásban maradt

Kikapott első edzőmeccsén az Artner-legénység Törökországban. Több nagy ziccert is elpuskáztunk.
 
 
 
 
 

Több gól is a Haladásban maradt

Kikapott első edzőmeccsén az Artner-legénység Törökországban. Több nagy ziccert is elpuskáztunk.

Hamarosan újabb képekkel jelentkezünk.

Artner Tamás: Ezek a nemzetközi meccsek kellenek nekünk. Nagy kár, hogy az elején gólt kaptunk. Az első 20 percbe nagyon nekünk jöttek, egy kicsit meg is ijedtem a kispadon, de aztán nagyon szépen felpörögtek a srácok. A második félidőben már komoly nyomás alá tudtuk őket helyezni. Vannak azért hiányzóink is, ez természetesen megjátszik a játékunkon, de azt gondolom, hogy ahhoz képest még jobban is állunk játékban, ahol most tartani kéne. Nagyon jó meccs volt, az eső ellenére egy remekül felkészített pályán.

90. perc: Véget ért a találkozó.

80. perc: Gyürű nagy bravúrja, méghozzá kétszer egymás után. A második félidőben visszafogottabb kínaiak Cuipeng révén kerültek nagy helyzetbe. A csatár közvetlen közelről próbálkozhatott kétszer is.

79. perc: Ugrai mára befejezte, Halmai váltja.

73. perc: Schimmer le, Zsirai be.

73. perc: Szegény Ugrai. Schimmer Szabolcs remekül futott el a jobb oldalon, mértani pontossággal passzolt középre, ahol az érkező Ugrai elrontotta az ordító lehetőséget.

66. perc: Annak ellenére, hogy ömlik az eső, jó kis meccs van a pályán. Pár perccel ezelőtt Halmosinak volt nagy helyzete, de éppen csak a feje tetejével érte el a labdát, így a kínai kapus védeni tudott.

65. perc: Hármas csere a Haliban: Németh, Dvorschák és Rózsa le, Szakály, Jagodics és Gyűrű be.

52. perc: Ugrai ma nem érzi a kaput. Ismét nagy helyzetet rontott el a Haladás csatára. Bal oldalról kapott egy ívelést, azt nem tudta lekezelni, pedig egyedül állt a kapussal szemben, mentségére szóljon, a vizes füvön megcsúszott a labda.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A szünetben cserélt Artner: Gyurján be, Medgyes le, Bosnjakot pedig Tóth váltotta.


45. perc: Vége az első félidőnek.

43. perc: Haladás helyzetek a játékrész végére is: Előbb Ugrai elől tisztáztak fejjel, majd Fehér emelése a tizenhatos csücskéről ment mellé.

41. perc: Ugrai kissé kisodródva eresztett rá egy löketet, nem sokkal ment fölé.

Kár érte, mert ez most nem volt benne a játékban, a Haladás focizott jobban, és támadott.

39. perc: Dvorschák kezezése után, tizenegyest rúghattak a kínaiak. Li Szong-ji pedig megszerezte második gólját. 0-2

31. perc: Iszonyatosan nagy helyzetet hagyott ki Schimmer. Medgyes lódult meg a bal oldalon, megverte emberét, középre gurított, Schimmer pedig senkitől sem zavartatva mellé pörgette a labdát.

30. perc: Halmosi reklamálásért sárgát kap.

27. perc: Schimmer nagy mentése. A jobb oldalon került az ellenfél egyik játékosa a védőink mögé, beadására pontosan érkeztek középen, Schimmer azonban fejjel szögletre mentett.

22. perc: Egy kicsit kijött a szorításból a Haladás. Többet birtokoljuk a labdát, és Németh Márió is "összekötötte már egyszer az ellenfél védőinek cipőfűzőjét".

21. perc: Fehér Zoltán is sárgát kap. A kínai kapust akadályozta, hogy kidobja a labdát.

14. perc: Megérkezett a teljes Fradi vezérkar. Orosz Pál ügyvezető, Thomas Doll vezetőedző, és segítője, Máté Csaba is a helyszínen van.

6. perc: Másodszor már nem úsztuk meg. Balról centereztek középre a fehér mezesek, középen pedig óramű pontossággal érkezett Li Szong-ji. Rózsa tehetetlen volt. Vezetnek a kínaiak! 0-1

5. perc: Megvan az első sárga lap. Gyorsan hozzátesszük, hogy rendkívül sportszerűtlen dolog miatt kapták a kínaiak. Németh Márió indult meg a bal oldalon, akit az ápolás után, engedély nélkül pályára visszalépő Zahngwenzao leszerelt.

4. perc: Irgalmatlan Rózsa-bravúr! Wanggang lépet ki a két belső védőnk közül, egyedül vezethette a labdát a Haladás kapusára, aki nagyot védett.

1. perc: Most kezdődött el a meccs. Ugrai passzolta le Németh Máriónak.

A mérkőzést három orosz FIFA bíró vezeti: Oleg Szokolov, Vova Mechich, Kerrel Shoren.

A Haladás neonzöldben, a kínai csapat fehérben játszik. Zuhog az eső, de a pálya talaja jó.

Haladás: Rózsa - Schimmer, Dvorschák, Devecseri, Bosnjak - Fehér, Simon Á. - Medgyes, Németh M., Halmosi - Ugrai.

Shandong Luneng: Wanqiuang - Liweis, Wanggang, Gaodi, Luosenwen - Lisongyi, Yangxu, Mihaoulun, Zhaomingjian - Wangdalei, ZangWenzhao.


A Haladás ma kilenc órakor edzett egyet, a játékosoknak délben van ebéd, majd taktikai értekezlet következik.


A találkozó magyarországi idő szerint 14 óra 30 perckor kezdődik.

Ha van kedve jó fotókat nézegetni, addig itt talál képeket a tegnapi esős, szivárványos edzésről: klikk.

 
 
  • 1sacher2014január27.16:24ÚjVálasz

    Istenem, már a kínaiak is? Azért jól mutatja a magyar bajnokság helyét, hogy eddig az összes külföldi edzőpartner hazavágott bennünket.
    A ferencvárosi vezetők meg mit sündörögnek a csapat körül?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!