Haladás! Csak sajnos egyre lejjebb

Kilátástalan helyzet. Az MTK is simán verte Szentes Lázár csapatát.
 
 
 
 
 

Haladás! Csak sajnos egyre lejjebb

Kilátástalan helyzet. Az MTK is simán verte Szentes Lázár csapatát.

Vége a mérkőzésnek.

88. perc: Újabb szöglet. Ezúttal Bese rúg gólt. 0-3

87. perc: Rózsa irgalmatlan bravúrja miatt nincs meg a harmadik MTK gól.

85. perc: Torghelle robbant be egy szöglet után, és szerezte meg az MTK második gólját. 0-2.

84. perc: Bese veszélyes lövését Rózsa tolta szögletre.

81. perc: Torghelle flegmáz el egy nagy helyzetet. Megpróbálta meglepni a kimozduló Rózsát és átemelni felette. Veszélytelen volt. Megköszönhetjük, hogy nem sétált be vele a gólvonalig.

78. perc: Devecseri megsérül. Zamostny jön a helyére.

76. perc: Poór Patrik sárgát kap.

A Haladás eddig nyolc szögletet rúgott (egyik sem volt veszélyes). Az MTK még nem rúgott szögletet.

71. perc: Torghelle rázta le egy pillanatra védőjét, majd lőtt tizenhétről. Mellé ment.

1300 a hivatalos nézőszám.

64. perc: Gyurján be, a sérült Halmosi le.

62. perc: MTK sárga. Vass elrúgta a labdát.

57. perc: Köszönjük Bese. Az MTK ígéretes akcióját elönzőzte a csereként beálló játékos.

52. perc: Jó kis ritmusa van a meccsnek. nagy helyzet még nem volt ebben a játékrészben.

Elkezdődött a második félidő.

Az MTK cserélt. Bese be, Vass le.


Vége az első félidőnek.

43. perc: Gaál lábában is benne marad az egyenlítés. Labdát szerzett a tizenhatos vonalánál. Majd lőtt, gólba tartó volt. Hegedűs védett bravúrral.

40. perc: Gaál sárgát kap, lerántásért.

34. perc: Torghellének készítetek le lövésre egy labdát a tizenhatos vonalánál. Ő rá is lőtte, nem sokkal ment fölé.

31. perc: Fehér sárgát kap. Sípszó után takarította el Hrepkát.

29. perc: Rocchi lábában volt az egyenlítés. Közelről félfordulatból rúgta rá, Hegedűs irgalmatlan nagy bravúrral védett.

23. perc: Nyomunk. Előbb Fehér cselezte le magát az alapvonalig és a visszatett labdájába léptek bele az utolsó pillanatban, majd a berobbanó Rocchi elől rúgták ki stadionból a pettyest.

21. perc: Halmosi középre taró lövését biztosan védi az MTK kapusa. Egyenlő erők küzdelme a pályán, csak hátrányban vagyunk.

11. perc: Van már helyzetünk. Kopunek ívelte be a labdát a berobbanó Rocchinak, aki öt méterre a kaputól nem találta jól el.

8. perc: Majdnem kettő oda. Kanta vette el a labdát az utolsó emberünktől Dvorscháktól, kapunkig rohant vele, majd a tizenhatoson belül elcselezte magát a visszazáró védők "szorításában".

4. perc: Kabaréba illő gólt kapunk. Pölöskey lőtte rá harmincról, a felső kapufáról kipattanó labdát Hrepka, senkitől sem zavartatva fejelte a kapunkba. 0-1

3. perc: Veszélyes helyről, a tizenhatos csücskéről lőttünk szabadrúgást. Halmosi a sorfalba vágta.

Elkezdődött a mérkőzés.

Jelenleg 500 néző van a stadionban. No comment...

A mieink, vagyis a gólszerzésre és győzelemre készülő vasiak a következő csapattal állnak ki: Rózsa - Schimmer, Fehér, Dvorschák, Devecseri - Kopúnek, Iszlai - Gaál, Radó, Halmosi - Rocchi.

Megvannak a kezdőcsapatok. A vendégek Hegedűs - Poór, Kálnoki Kis, Kelemen, Hídvégi - Pölöskei, Vass Á. - Vass P., Kanta, Hrepka - Torghelle tizeneggyel kezdenek.

Részletek hamarosan.

 
 
 • 22Theo2014november11.12:34ÚjVálasz

  14 meccs, 10 vereség 5 lőtt gól.
  Nincs a világon olyan profitorientált, de non profit szervezet sem, ahol ennyi selejtet meg lehet magyarázni. De annyi hazugság sem, amennyivel mindezt hihetővé lehet tenni...
  Kérem ne szidjuk őket. Nem érdemlik meg.
  Ugyanúgy, mint azt, hogy pénzért megnézze őket valaki.
  Ezt a pénzt költsétek a családotokra, menjetek kirándulni, vagy egyetek, igyatok egy jót a szeretteitekkel, esetleg egyszerűen szórjátok ki az ablakon, ha tényleg nem tudtok mit kezdeni vele. Mindenkinek több haszna lesz belőle.
  Ti feltöltődtök, ők meg felhagynak azzal a hittel, hogy ebből a szörnyűségből jól meglehet élni.

   
 • 21bogesz2014november11.12:00ÚjVálasz

  Ez a törölt, de újra felrakott komment, ami egyébként válasz volt egy másik kommentelő (Papuska) írására, elismerem, hogy csak közvetve kapcsolódik a felvetett problémához, de azért kapcsolódik.
  Ráadásul minden szava igaz, ezért nem értem, hogy a szerkesztők miért törölték.
  Talán bizony kínos az igazság...?
  Lássuk hát újra!

  Ha valakinek még nem tűnt volna fel, az élsport, köztük is leginkább a labdarúgás, egy legalizált rabszolgavásár.
  Adják - veszik a sportolót, mint piacon a krumplit.
  A "rabszolga sorsot" Ők azért nem érzékelik, mert a "hétköznapi" rabszolgákhoz képest, 15-20-szorosan vannak megfizetve.
  A legnagyobbat azonban nem Ők, hanem a rabszolgakereskedők kaszálják.
  A modern kori rabszolgakereskedők pedig - akárcsak a középkorban - most is a "választott" nép fiai.
  Ők leginkább arról ismerszenek meg, hogy vezetéknevük ...er-re, ...mann-ra, ...itz-re, ...icsre, ...berg-re, stb... végződik, vagy ószövetségi neveket használnak, úgy mint Barabás, Jakab, Ábrahám, Jónás, Illés, (minő véletlen...) és még sorolhatnám.
  A Gold... és Silver... szóval kezdődő neveket nem is merem említeni, mert még rám sütik az "antiszemita" bélyeget.
  A tények, azonban makacs dolgok, azokkal nem nagyon lehet vitába szállni...

  U.i:
  Azért senkit ne tévesszen meg a Magyar (pl.: Bálint...), a Lendvai (pl.: Ildikó...), a Regős (pl.: Péter...), vagy a Göncz (pl.: Árpád, vagy Kinga), és ami a legdurvább, az Esterházy (pl.: Péter) név, mely nevek határozottan Magyaros hangzásúak, de a valóság egészen mást takar..

   
 • 20verpuber2014november11.11:29ÚjVálasz

  Mikor áll már ki valaki, és kér elnézést az elhamarkodott és rossz döntések sorozatáért??? Jelen pillanatban van egy szétbarmolt csapatunk és egy mélységesen csalódott és kiábrándult szurkolótáborunk. A Haladás a szombathelyieké, a vas megyeieké és a haladás szurkolóké... Debrecenben tudtak erre építeni, nálunk ezt el..szták.
  Szentes takarodjon; abból, hogy elválalta ezt a munkát látszik, hogy alkalmatlan a feladatra!!!

   
 • 19zoli132014november10.16:56ÚjVálasz

  Végre valaki aki pont úgy látja ezt az egészet ahogy Én! Bravó edermester 01. Teljesen egyetértek veled!

   
 • 18iszek2014november10.15:18ÚjVálasz

  Ez nem Haladás, csak halódás. Ámen.

   
 • 17Grinch2014november10.13:47ÚjVálasz
  Idézet: Grinch
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-olyan-rossz-a-haladas-hogy-evtizedes-csucsokat-dont-2375565
  ...

  Köszönjük a csapatnak (tulajdonosok, vezetőség, edzők, játékosok), hogy már a sport napilapban is Európa legbénábbjaként szereplünk...

   
 • 16Grinch2014november10.13:45ÚjVálasz

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-olyan-rossz-a-haladas-hogy-evtizedes-csucsokat-dont-2375565

   
 • 15Tila2014november10.08:37ÚjVálasz

  Puskás-Illés Urak!
  Látták a lelátókon a csalódott gyerekarcokat? (Az idősebbek arca nem érdekes: hónapok óta savanyúak, helyenként dühödtek vagyunk valamennyien).
  De ezek a meccs utáni sírós gyermekarcok... Ezt akarták?

   
 • 14Grinch2014november09.20:44ÚjVálasz
  Idézet: papuska
  Nagy kár volt nem időben gondolkodni, a lejáró szerződések ügyében. Több nálunk jó játékost nem játszatnak, csak a Hali gyengítésére vettek meg.
  ...

  Gondolom, fesasa arra célzott, hogy a többségi tulajdonos a Zönkormányzat. Ha a csapat éves költségvetése úgy is összejön, hogy nem kell a tulajdonosoknak pénzt berakni - az eladott játékosok ára fedezi azt, nem erőltetik az itt tartásuk...

   
 • 13edermester012014november09.20:43ÚjVálasz

  Úgy látom nagyon népszerű szidni a csapatot és az edzőt, azonban én másként láttam a meccset.

  Szerintem a korábbiakhoz képest jobban játszott a csapat. Mentek, hajtottak, rengeteg helyzetet dolgoztak ki. Igen voltak hibák, azonban azt senki nem állíthatja, hogy ez egy 0-3-as meccs volt. Kaptunk három szerencsétlen gólt, ha nekünk annyi mázlink lett volna, mint az MTK-nak, akkor legalább 3-0 lett volna.

  Szeretnék pár szót ejteni némely nézőről (direkt nem szurkolót írok). Egyszerűen kritikán aluli, ahogy viselkednek. Tőlem 5 méterre végig azt kell hallgatnom, hogy Szentes így, szentes úgy? A fütyülést csak azért hagyja abba, hogy káromkodva szidhasson valakit.
  Ilyen ember minek jár meccsre? A hétköznapi életben elszenvedett kudarcainak a dühét adja így ki, vagy mi a francért viselkedik így? Egy hajrá Hali nem sok, annyit nem mond! Ha ezt az energiát szurkolásra fordítaná, akkor ő lehetne a vezérszurkoló.
  Nem azt mondom, hogy tilos szidni a saját játékost, de könyörgöm, esetleg nem lehetne nekik segíteni egy kis szurkolással?

  Szerintem igenis van fejlődés, és az a minimum, hogy az igazi szurkoló a bajban is csapat mellett áll, és igyekszik mindent megtenni azért, hogy a csapat meginduljon a tabellán felfelé!

  Hajrá Hali!

   
 • 12papuska2014november09.20:08ÚjVálasz

  Nagy kár volt nem időben gondolkodni, a lejáró szerződések ügyében. Több nálunk jó játékost nem játszatnak, csak a Hali gyengítésére vettek meg. Ami még jobban fáj, hogy néhány tehetséges fiatal fejlődése is megszakadt. Szomorú, hogy a nehezebb anyagi helyzetben lévő igazi nevelő csapatoktól bagóért lehet elvinni szinte bár kit. Azért "fesasa" nevű hozzászóló társam esetében kíváncsi lennék, mi köze a Puskás Koczka párosnak ezekhez a sportszakmai kérdésekhez, egyáltalán. Az egyesületnek van tulajdonosi, vezetői köre, ami szakmai munkát végez, és a tulajdonosok között korán sem csak FIDESZ-esek vannak! Ami szakmai kérdés, abból ne csináljunk politikát, mert azért nevetséges, "hogy az esős, hűvös nyárért is Orbán a felelős!" Ha volna normális ellenzék, akár nyerhetne is, de a mai ellenzék kisstílű, elitista, kirekesztő, és nincs megvalósítható reális programja. Különösen országosan ez a helyzet és ez a helyi viszonyokat is meghatározza. Ezen kellene inkább gondolkodni, és nem Ördögöt látni, ott is, ahol nincs! A sportszakma, pedig sportszakma! Nem hiszem, hogy aki jobboldali, és szombathelyi, az örülne a Hali helyzetének!

   
 • 11Hodys2014november09.20:02ÚjVálasz

  Arról még nem is beszéltek a korábbi hozzászólások , hogy a várost is lejáratják . El kellene venni a városnév használatát . Jobban járunk ha kitoloncoljuk őket .

   
 • 10Grinch2014november09.19:52ÚjVálasz
  Idézet: nagy520831
  Artnerrel jobb volt a játék? Pl. a dunaújvárosi kilátástalan szenvedés? Ma legalább voltak helyzeteik! De nem csak az edzőn múlik! Ezek az emberek /nem játékosok!/ ennyit tudnak!
  ...

  Egyetértek...

   
 • 9nagy5208312014november09.19:42ÚjVálasz

  Artnerrel jobb volt a játék? Pl. a dunaújvárosi kilátástalan szenvedés? Ma legalább voltak helyzeteik! De nem csak az edzőn múlik! Ezek az emberek /nem játékosok!/ ennyit tudnak! Ma bebizonyította Dvorschák, miért nem játszik folyamatosan! Mert ha beáll, simán kapjuk a gólokat róla! De akkor minek tartjuk itt? De lehetne soroni! Kopunek kétszer volt labdaközelben, amikor szabálytalankodtak vele szemben! De végig a pályán tartotta az edző! Ha Halmosihoz került a labda, lelassult a támadás! /válogatott kerettag!/ Radó ma is bizonyította, hogy max. kispályás focira való! Miért nem szabadultak meg tőle a nyáron? Rocchi? Amíg nincsenek olyan játékosok, hogy kiszolgálják jó labdákkal, addig kár a pályán tartani! Egy brusztoló játékos hatékonyabb lenne helyette! De reggelig lehetne sorolni a hibákat! Na és valakinek feltűnt, hogy milyen ocsmány a pálya talaja? Hát ez is szégyen! Régebben a Rohonczi uti gyep az egyik legjobb volt az NB 1-ben! Már ez is mutatja, hogy meg van célozva a másodosztály!

   
 • 8fesasa2014november09.19:17ÚjVálasz

  nem igazán az edzővel van gond, az önkormányzatnál Puskás-Koczka fidesz maffiának csak a stadion építés , az önkormányzati zsíros állások, a haverok pénztárcája....a mutyi számít! Igaz néző már nem lesz a meccsen. Már a jó kis halit is elkúrta a fidess

   
 • 7mike742014november09.19:04ÚjVálasz
  Idézet: Grinch
  Abban tévedsz, hogy Artnerral jobb volt a játék! A valóság az, hogy akkor is szar volt, viszont most sem jobb. Az edzőváltás indokolt volt, de nem Szentest kellett volna kinevezni...
  ...

  egy átlag csapatnál az edzőváltás mindig feldobja a csapatot ha csak pár fordulón keresztül akkor is ez a csapat sokkal hitehagyottabb lett csak lézengenek a pályán.

   
 • 6Grinch2014november09.19:00ÚjVálasz
  Idézet: mike74
  azon a pénzen amit elszórtak edzőváltásra lehet hogy 2 játékost még lehetett volna venni Illés úr a játék is fényévekre van attól amit Artner játszatott.
  ...

  Abban tévedsz, hogy Artnerral jobb volt a játék! A valóság az, hogy akkor is szar volt, viszont most sem jobb. Az edzőváltás indokolt volt, de nem Szentest kellett volna kinevezni...
  Már ìrtam párszor: a csapat (tulajdonostól, vezetőstől, edzőtől játékosig) teljes morális válságban van. A tulajdonosok kiárusítják a csapatot, a vezetők és edzők hülyeséget hülyeséggel tetézik, a játékosok nem küzdenek...

   
 • 5maximics2014november09.18:52ÚjVálasz

  Szentes mérlege: 3 meccs, 3 vereség, 0-7 gólkülönbség. Viszlát, Lázár!

   
 • 4mike742014november09.18:43ÚjVálasz

  azon a pénzen amit elszórtak edzőváltásra lehet hogy 2 játékost még lehetett volna venni Illés úr a játék is fényévekre van attól amit Artner játszatott.

   
 • 3simonba772014november09.18:40ÚjVálasz

  Sajnálom, hogy azt a tavalyi jó csapatot nem" lehetett" megtartani.Az már biztos az új edző háromból három meccset elbukott.Lehet .hogy nem az edzőváltás oldotta meg ezt a csúfos szereplést ? Reménykedni lehet de kit fog a Hali megverni ? jó lenne megmenteni őket !

   
 • 2Kispista992014november09.18:24ÚjVálasz

  Ezeknek új stadiont?! Még fizetést sem adnék nekik ennyi vereség után! Lassan megyei II-es csapat a haladás!

   
 • 1PCG4m3RMan2014november09.18:05ÚjVálasz

  Kicsit rákapcsoltam a tv-t(DUNA)..hát az minden csak nem foci..LoL...szerencse nem vettem meg a jegyet ..ja meg jó sokan vannak kint rajta kb 500-an... xD

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!