Az Interrel is játszik a Haladás

Jövő szerdán játszik felkészülési mérkőzést Roberto Mancini legénységével a szombathelyi klub.
 
 
 
 
 

Az Interrel is játszik a Haladás

Jövő szerdán játszik felkészülési mérkőzést Roberto Mancini legénységével a szombathelyi klub.

Szombaton ötnapos olaszországi edzőtáborba utazik a Haladás, a zöld-fehérek főhadiszállása a Milánótól 70 kilométerre Bergamóban (az Atalanta székhelye) lesz. A Hali jövő kedden megmérkőzik a harmadik ligás Monzával, és egy nappal később, szerdán a Roberto Mancini irányította Internazionaléval is - adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A csapat programja:

Február 7., szombat.

Indulás 8 órakor autóbusszal, érkezés 20 órakor Bergamóba, a négycsillagos Hotel La Muratellába - itt száll meg a csapat.

Február 8., vasárnap

A reggeli után fél tízkor edzés, majd ebéd, pihenő, vacsora és 18.50-kor indulás Milánóba. A Haladás ugyanis a helyszínen tekinti meg a 20.45-kor kezdődő Internazionale-Palermo Serie A mérkőzést.

Február 9., hétfő

A reggeli után fél tíztől edzés, aztán ebéd következik. 13 órakor indulás az 50 kilométerre fekvő Monzába, ahol a helyi harmadosztályú csapattal játszik edzőmérkőzést a vasi csapat.

Február 10., kedd

A reggelit követően fél tíztől edzés, majd ebéd. 12.30-kor buszra száll a csapat, hogy 14.30-kor megmérkőzzön az Internazionaléval. A meccsre az Inter, Milánó melletti, La Pinetinában található Angelo Moratti edzőközpontjában kerül sor. A találkozó után egyből hazabuszozik Szombathelyre a csapat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!